Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΚΟΠΠΑ


Η Μαριλένα Κοππά επισημοποίησε την ένταξή της στην ΔΗΜΑΡ, καθώς όπως τόνισε δεν νοείται χώρα χωρίς σοσιαλδημοκρατικό κόμμα και μόνο εκεί θα μπορούσε η ίδια να δρα. Η πρώην ευρωβουλευτής του...
ΠΑΣΟΚ, μάλιστα, επιτέθηκε κατά του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με το Κίνημα που ήταν και ότι έχει εξελιχθεί σε συνιστώσα της Νέας Δημοκρατίας. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κ. Κοππά υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πλέον αυτόνομο και ότι δέχεται την κατάργηση μεταρρυθμίσεων που το ίδιο είχε προωθήσει επί κυβέρνησης Παπανδρέου.

Όπως τόνισε, αυτά δεν τα θυμήθηκε τώρα, τρεις μήνες πριν από τις εκλογές, αλλά «φωνάζει» εδώ και δύο χρόνια, εκφράζοντας τις θέσεις της σε κάθε μέσο και κάνοντας κριτική στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς όμως ποτέ να βρει ανταπόκριση: « Δεν με κάλεσαν ποτέ να με ρωτήσουν τι είναι αυτά που λέω. Όχι μόνο να διορθώσουν τα κακώς κείμενα, αλλά έστω να μου πουν ότι λέω τρέλες. Ή να με στείλουν στο πειθαρχικό για όσα τους καταλογίζω. Τιποτα. Πλήρης αδιαφορία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κ. Κοππά πήρε θέση και για το θέμα του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη: « Η λογική μου είναι να αφήσουμε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν. Ας δούμε τι έχει να πει ο Θεοδωράκης και ας τον κρίνουμε μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: