Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Φωτογραφία: περιοδεία Στ. Θεοδωράκη στα Χανιά

Φωτογραφία: περιοδεία Στ. Θεοδωράκη στα Χανιά
«Η χώρα έχει ανάγκη από λύσεις, από ρεαλισμό, επαναστατικότητα. Από αυτό πάσχουμε και αυτό θα βάλουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης (Super Fm 89,6) ο Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος σήμερα ξεκίνησε την τριήμερη περιοδεία στο νησί.
Πρώτος του σταθμός ήταν το χωριό του, ο Δραπανιάς Χανίων όπου και συνομίλησε με κατοίκους.
Στη συνέντευξη του τόνισε πως το Ποτάμι ξεκινά από την Κρήτη, θα περάσει τη θάλασσα και θα πάει σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ερωτώμενος για τα υψηλά ποσοστά που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις επεσήμανε πως «ο κόσμος το ζητούσε αυτό το πράγμα. Είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά για την απήχηση που μπορεί να είχε το Ποτάμι. Το θέμα είναι να μην απογοητεύσουμε τον κόσμο και να διατηρήσουμε αυτή την αγάπη του».
Όταν ρωτήθηκε για το ποιος «κρύβεται» πίσω από το Ποτάμι, επιχειρηματίας ή πολιτικός ο απάντησε: «Κυριακή κοντή γιορτή. Για να είμαστε και λογικοί όμως. Εγώ είχα μια καριέρα στη δημοσιογραφία και είχα την πρώτη εκπομπή στην Ελληνική τηλεόραση και ένα από τα μεγαλύτερα site στην Ελλάδα και θα μπω εγώ μπροστά για να μπει κάποιος άλλος από πίσω; Τι θα κερδίσω για να κρύψω κάποιον άλλο; Δεν θα χαράμιζα έτσι εγώ μια ολόκληρη ζωή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: