Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Βίντεο -Απίστευτη καταγγελία του Β. Κεγκέρογλου για τη χρυσή αυγή

Βίντεο -Απίστευτη καταγγελία του Β. Κεγκέρογλου για τη χρυσή αυγή
Η Χρυσή Αυγή είναι μια «εγκληματική οργάνωση» που λειτουργεί παράλληλα και ως «μπίζνα», σχολίασε στη Βουλή ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, καταγγέλοντας παράλληλα έναν βουλευτή της οργάνωσης για υποκρισία.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κεγκέρογλου αποκάλυψε ότι ο βουλευτής της ΧΑ, Ηλίας Παναγιώταρος, είναι προμηθευτής των Γιατρών του Κόσμου, τη στιγμή που μέλη της επιτίθενται στο Πολυιατρείο της μη κυβερνητικής οργάνωσης. «Η επιχείρηση Χρυσή Αυγή εμπαίζει ακόμη και αυτούς που την πιστεύουν. Την ίδια ώρα που δίνεται εντολή για επίθεση στα γραφεία των Γιατρών του Κόσμου, βουλευτής της Χρυσής Αυγής που είναι επιχειρηματίας είναι και προμηθευτής των Γιατρών του Κόσμου» ανέφερε ο κ. Κεγκέρογλου.
Σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Κεγκέρογλου, το πρωτοπαλίκαρο της Χρυσης Αυγης είναι...προμηθευτής υλικών των Γιατρών του Κόσμου: Όπως φαίνεται στα σχετικα τιμολόγια τα οποία στάλθηκαν ήδη στο ΣΔΟΕ και στην εισαγγελία οι «Γιατροί του Κόσμου» προμηθεύτηκαν αναλώσιμα αγαθά προσωπικής υγιεινής (οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, σαμπουάν, σαπούνια, μαντήλια αντισηπτικά, αφρόλουτρα) από την εταιρεία του κ. Παναγιώταρου κόστους 24.960 ευρώ.
http://egiakoumis.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: