Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Βατερλό για Μιχαλολιάκο...




Άλλοι δύο διαμερισματικοί σύμβουλοι του Μιχαλολιάκου, δηλώνουν την στήριξή τους στον Γιάννη Μώραλη. Ο λόγος για την...
πρόεδρο του Δ' Διαμρίσματος Κατερίνα Γαρδούνη και τον ανακοινωθέντα από τον σπερχόμενο δήμαρχο, Χαράλαμπο Λιακόσταυρο (με μεγάλη ισχύ στο Γ' Διαμέρισμα)

"Ως Πειραιώτισσα που ξέρω από πρώτο χέρι τις ανάγκες μια τόσο ευαίσθητης περιοχής όπως τα Καμίνια, θεωρώ πως ήρθε η ώρα να ρίξουμε το βλέμμα μας στο μέλλον και να προχωρήσουμε. Ο συνδυασμός του Γιάννη Μώραλη και οι ισχυρές προσωπικότητες που το απαρτίζουν, όπως ο ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, αποτελούν δικλείδα ασφαλείας για την ένταξη της πόλης σε ανπτυξιακά μονοπάτια" δήλωσε η Κατερίνα Γαρδούνη.

Ο Χαράλαμπος Λιακοσταύρος ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του με τον Γιάννη Μώραλη είπε χαρακτηριστικά: "Ως νέος άνθρωπος που ζω και δραστηριοποιούμαι στον Πειραιά, εκφράζω την στήριξή μου στο πρόσωπο του Γιάννη Μώραλη, η υποψηφιότητα του οποίου αποτελεί την μεγάλη ευκαιρία για την αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη ο Πειραιάς μας. Όπως γίνεται αντιληπτό, η παρουσία στον συνδυασμό του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν μπορούσε να με αφήσει αδιάφορο, αφού το πάθος του για την αναγέννηση του Πειραιά, αποτελεί πηγή έμπνευσης για τη νέα γενιά".

kalpes14.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: