Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Κατσανιώτης: Απεχθάνομαι τον ναζισμό. Οι μάσκες έπεσαν

Αλαλούμ με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Η στήριξη και το πισωγύρισμα από τη Χρυσή Αυγή και η σκληρή απάντηση Κατσανιώτη
Ότι η υποψηφιότητά του απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και πως απεχθάνεται τον ναζισμό επισήμανε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Ανδρέας Κατσανιώτης.
Η δήλωση αυτή έρχεται μετά τις δηλώσεις που έκανε το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό Max Fm ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με την στήριξη της Χρυσής Αυγής Χρήστος Ρήγας.
Ο κ. Ρήγας δήλωσε στον Max Fm και την εκπομπή του Νίκου Ξανάλατου ότι η Χρυσή Αυγή θα στηρίξει στην Περιφέρεια την υποψηφιότητα Κατσανιώτη στον δεύτερο γύρο.
Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, σε γραπτή του δήλωση ανέφερε ότι «οι εκπρόσωποι του μνημονιακού κατεστημένου που με τον πιο άθλιο και παράνομο τρόπο καταδίωξαν την Χρυσή Αυγή, της συστημικής αριστεράς που έγιναν ουρά του καθεστώτος, δεν πρόκειται να λάβουν καμία στήριξη από τους φίλους του Κινήματός μας».
Μάλιστα, ο κ. Ρήγας πρόσθεσε ότι «οι κακοήθεις διαδόσεις διαφόρων ΜΜΕ στοχεύουν μόνο στον αποπροσανατολισμό του εκλογικού σώματος και είναι καταδικαστέες».
Ο κ. Κατσανιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Φόρα παρτίδα» των Νίκου Σύφαντου και Αφροδίτης Τσικριτζή στον Αντέννα Πάτρας 105,3 είπε, επίσης, δεν «ντιλάρει» πολιτικά πίσω από κλειστές πόρτες, «αυτές είναι πρακτικές που ανήκουν σε άλλους».
Ο κ. Κατσανιώτης στη συνέντευξή του στον Αντέννα Πάτρας 105,3 τόνισε μεταξύ άλλων:
«Πραγματικά οι μάσκες έπεσαν. Στον Πρώτο Γύρο το "Νέο" έδειξε τη δυναμική του.
Οι πολίτες έδειξαν πως θέλουν να ανατρέψουν όλα όσα τα τελευταία χρόνια, έφεραν την Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδος στην χειρότερη κοινωνική και οικονομική κατάσταση.
Δεν τους αφορούν τα μικροπολιτικά παιχνίδια, ενός φθαρμένου, παλιού συστήματος.
Οι κλειστές πόρτες και οι πολιτικές συναλλαγές σε σκοτεινά δωμάτια είναι για αυτούς που έμαθαν τα πολιτικά γράμματα σε άλλες εποχές.
Το παλιό ό,τι είχε να δώσει το έδωσε.
Εμείς απευθυνόμαστε στην κοινωνία, τους απλούς ανθρώπους, τους νέους, τους μαγαζάτορες, τις γυναίκες που δεν αντέχουν άλλο την αδράνεια, την απραξία, την αναποτελεσματικότητα.
Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας θέλουν τώρα το "Νέο" και όχι το "Παλιό".
Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας θέλουν τώρα την Ελπίδα.
Την Κυριακή αποφασίζουμε για τα επόμενα πέντε χρόνια της ζωής μας.
Προχωράμε Μπροστά».
Πηγή: thebest
http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: