Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Στήριξη Καραμανλή σε Σαμαρά ...



Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται ο Κώστας Καραμανλής να προχωρήσει σε γραπτή δήλωση με την οποία θα στηρίζει τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση.

Το θέμα πιθανότατα θα συζητηθεί σήμερα κατα την...
τηλεφωνική επικοινωνία που θα έχουν ο πρώην  και ο νυν πρωθυπουργός για την ονομαστική γιορτή του Κώστα Καραμανλή. Άλλωστε οι σχέσεις μεταξύ των δύο βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό σημείο.

Στο Μαξίμου γνωρίζουν την σημαντική επιρροή που έχει ο πρώην πρωθυπουργός στη βάση της ΝΔ και εκτιμούν ότι με αυτή την κίνηση θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση των «γαλάζιων» ψηφοφόρων, κάτι που φάνηκε ιδιαίτερα και στο ετήσιο μνημόσυνο για τον ιδρυτή της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κ. Καραμανλής στη δήλωση του θα τονίζει την ανάγκη να υπάρξει πολιτική σταθερότητα στη χώρα προκειμένου να μην ανακοπούν τα πρώτα θετικά βήματα που έχουν γίνει στην οικονομία.

Ανάλογη δήλωση είχε κάνει ο πρώην πρωθυπουργός και κατά τη διπλή εκλογική αναμέτρηση το 2012. Αξίζει να σημειωθεί ότι το διάστημα της διακυβέρνησης της χώρας από τον Α. Σαμαρά, ο Κώστας Καραμανλής ήταν παρών σε όλες τις κρίσιμες συνεδριάσεις και τις ψηφοφορίες των νομοσχεδίων.

Δεν έδωσε καμία αφορμή για σχόλια για τις σχέσεις του με τον πρωθυπουργό, ενώ έβαλε και «πλάτη» σε δύσκολες στιγμές κατευνάζοντας τις αντιδράσεις «γαλάζιων» βουλευτών.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: