Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Επίθεση του Σαμαρά, στον ΣΥΡΙΖΑ για τη neaellada.gr...



ΒΙΝΤΕΟ...
Τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε ομιλία του από την Τρίπολη, ότι υιοθέτησε το όραμα της Ν.Δ. για τη νέα Ελλάδα, λόγω του...
πανικού του να μη μείνει πίσω. «Είχε τέτοια απήχηση το όραμά μας για τη νέα Ελλάδα που το υιοθέτησαν ακόμη και εκείνοι που πολεμάνε τη νέα Ελλάδα με κάθε τρόπο. Ακόμα και εκείνοι που θέλουν να παραμείνουν στο τέλμα που εμείς ξεπερνάμε», σημείωσε.
«Μπορούν να επιζήσουν μόνο με αστάθεια και μιζέρια», είπε ο κ. Σαμαράς κι επανέλαβε τη θέση του πως ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ό,τι μπορεί για να ξαναρίξει τη χώρα στην κρίση.
Ο κ. Σαμαράς σχολίασε και τη θέση του Μανώλη Γλέζου, στη συνέντευξή του στην "Ελευθεροτυπία"  για "αναγκαστικό εσωτερικό δανεισμό", λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ έριξε σήμερα νέα ρουκέτα.
Όπως είπε, ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ «μας αποκάλυψε ότι έχουν σκοπό να κάνουν αναγκαστικό εσωτερικό δανεισμό». «Αν αυτό το πίστευε ο κόσμος θα είχαμε αυτόματη φυγή καταθέσεων. Αλλά ευτυχώς ο κόσμος αυτές τις θεωρίες από αυτούς τους ανθρώπους δεν τις παίρνει σοβαρά», συνέχισε. 


enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: