Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Εν αναμονή προσλήψεων Β.Μιχαλολιάκος: Σε μία εβδομάδα θα καθαρίσει από τα σκουπίδια ο Πειραιάς


Β.Μιχαλολιάκος: Σε μία εβδομάδα θα καθαρίσει από τα σκουπίδια ο Πειραιάς
Η διεύθυνση καθαριότητας του Δήμου στηρίζεται σε συμβασιούχους και το πρόβλημα προέκυψε ελλείψει προσωπικού   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Στη δέσμευση ότι σε μία εβδομάδα θα λυθεί το πρόβλημα με τα σκουπίδια στον Πειραιά ανέλαβε ο απερχόμενος δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον Βήμα 99,5.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχαλολιάκο, η διεύθυνση καθαριότητας του Δήμου στηρίζεται σε συμβασιούχους και το πρόβλημα προέκυψε ελλείψει προσωπικού.
«Δεν κάνουν λευκή απεργία οι εργαζόμενοι ούτε το προσωπικό του δήμου. Στηρίζεται η διεύθυνση καθαριότητας στους συμβασιούχους και είχαμε επιχειρήσει να πάρουμε διμηνίτες ή τετραμηνίτες, αλλά υπονομεύτηκε η προσπάθειά μας πριν τις εκλογές. Έχω ζητήσει συγγνώμη από τους Πειραιώτες και θα κρατήσει ακόμη μια εβδομάδα η δύσκολη περίοδος, μέχρι να προσλάβουμε ξανά τους οκταμηνίτες μέσω ΑΣΕΠ και θα είναι ο Πειραιάς τόσο καθαρός όσο έμαθε να είναι επί θητείας Μιχαλολιάκου» ανέφερε.
Τόνισε, επίσης, ότι αύριο, Πέμπτη, λήγει η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων και «έχω δώσει εντολή να βγαίνουν αυτομάτως τα μόρια, όπως προβλέπει ο νόμος του ΑΣΕΠ και μας υποχρεώνει και πέντε μέρες ακόμη από τη λήξη να περιμένουμε και ταχυδρομικές αιτήσεις. Ο νόμος θα εφαρμοστεί».
Αναφορικά με το πολιτικό του μέλλον, ο κ. Μιχαλολιάκος φάνηκε να αφήνει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο. «Δεν ξέρω τι μπορεί να είμαι. Δεν θα επιστρέψω στο Κοινοβούλιο. Δεν είναι στις προθέσεις μου. Αλλά αφήστε με να δω τι θα είμαι...» είπε.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: