Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Ζήτησε την μεταφορά του Μεταγωγή του Ν.Μαζιώτη στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού


Μεταγωγή του Ν.Μαζιώτη στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού
Άνδρες της ΕΜΑΚ και δεκάδες αστυνομικοί συμμετέχουν στην επιχείρηση μεταγωγής του Μαζιώτη   (Φωτογραφία:  Intime )


Αθήνα
Σε ειδικό θάλαμο στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο Νίκος Μαζιώτης από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Την μεταφορά του ζήτησε ο ίδιος, αναλαμβάνοντας με υπεύθυνη δήλωση την ευθύνη για την κατάσταση της υγείας του.

Ο τραυματίας Μαζιώτης θα νοσηλευθεί σε ειδικό θάλαμο με αλεξίσφαιρα τζάμια και κάμερες παρακολούθησης.

Η μεταφορά του Νίκου Μαζιώτη διενεργήθηκε υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, με τα τζιπ της Αντιτρομοκρατικής και δυνάμεις των ΕΚΑΜ, ενώ υπερίπτατο το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Πριν φθάσει στις φυλακές Κορυδαλλού, πραγματοποίησε ενδιάμεσο σταθμό στο Εφετείο, όπου ο καταδικασμένος για τρομοκρατία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για την εκτέλεση των ενταλμάτων εις βάρος του.

Την μεταφορά του από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού ζήτησε ο Νίκος Μαζιώτης, το πρωί του Σαββάτου.

Αν και οι γιατροί στον «Ευαγγελισμό» εξέφρασαν την άποψη ότι ο Ν.Μαζιώτης θα πρέπει να παραμείνει τουλάχιστον 3 έως 4 ημέρες ακόμη, εκείνος επέμεινε.

Έτσι, υπέβαλε το σχετικό αίτημα με υπεύθυνη δήλωση, με την οποία ανέλαβε την ευθύνη για την κατάσταση της υγείας του, όπως δήλωσε ο συνήγορός του κ. Φυτράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του δόθηκε αγωγή από τους γιατρούς του Ευαγγελισμού για 15 ημέρες και σε περίπου τρεις εβδομάδες θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης της υγείας του.

Τον Ν.Μαζιώτη επισκέφθηκε σήμερα ανακριτής, από τον οποίο ο συλληφθείς ζήτησε και έλαβε διήμερη προθεσμία για να απολογηθεί.

Από νωρίς έξω από τον Ευαγγελισμό είχαν συγκεντρωθεί περίπου 150 άτομα σε ένδειξη συμπαράστασης στον συλληφθέντα.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: