Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

6 καρφιά Βενιζέλου στον Γ. Παπανδρέου

6 καρφιά Βενιζέλου στον Γ. Παπανδρέου
Μεσα στην ομιλια του κ. Βενιζέλου στο Ζάππειο περιείχε εξι καρφιά εναντίον του κ. Παπανδρέου ως απαντηση για τα οσα εγιναν τη δεύτερα το βραδυ στον ιδιο χωρο απο το πρωην πρωθυπουργό.
Χαρακτηριστικά τα έξι «χτυπήματα» του προέδρου του ΠΑΣΟΚ
Συνθήκες τριτοκοσμικού φασισμού το 2007: Διασφάλισα την ενότητα του κόμματος το 2007, μέσα σε πρωτοφανείς συνθήκες στα όρια του τριτοκοσμικού φασισμού. Δεν είμαι αρχηγός ενός μικρού, ιδιόκτητου κόμματος. Επιτελώ καθήκον με πολύ σαφείς στόχους για συγκεκριμένο διάστημα. Δεν δέχομαι ότι ισχύουν και αναπαράγονται οι αθλιότητες του 2007, αυτό επιδιώκουν εκείνοι που θέλουν να ξεχάσουν το τι μεσολάβησε έως τότε
Το φλερτ με το ΔΝΤ το 2009: Αγωνίστηκα για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ το 2008 -2009 και αγωνίστηκα για να αποτρέψω το φλερτ με το ΔΝΤ το 2009
Εκλογές το 2011: Θα μπορούσαμε να πάμε σε εκλογές τον Νοέμβριο του 2011. Δεν κάναμε αυτή την επιλογή. Πήγαμε στις εκλογές του 2012 που τις επέβαλλε η ΝΔ. Όσοι μας ψήφισαν μας ψήφισαν ξέροντας που πάει η χώρα. Στις ευρωεκλογές δώσαμε τη μάχη για την επιβίωση της χώρας με εγγυητή το ΠΑΣΟΚ και τη δημοκρατική παράταξη.
Ο Παπανδρέου έφερε την κυβέρνηση Παπαδήμου: Η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν είναι προϊόν συνωμοσίας» υπαινισσόμενος πως ο Λουκάς Παπαδήμος και η συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία ήταν επιλογή του ίδιου του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
Υπόνοια ότι ο Παπανδρέου δεν ψήφισε την ΕΛΙΑ: Προχωράμε όλοι μαζί χωρίς όρους, χωρίς αποκλεισμούς, όσοι πραγματικά ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ πίσω από το παραβάν. Θέτω μόνο έναν όρο. Να ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ μέσα από το παραβάν
Απουσία απο την εκδήλωση: Λυπάμαι για την απουσία του Γιώργου Παπανδρέου, που είμαι σίγουρος ότι είναι ψυχικά μαζί μας. Δυστυχώς η παρουσία του σε προγραμματισμένο σεμινάριο της Royal Bank of Scotland δεν του επέτρεψε να είναι εδώ μαζί μας σωματικά»
Καταλήγοντας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε: «Εις πείσμα όλων εκείνων που χτυπούν το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη είναι εδώ και σηκώνει ψηλά τη σημαία του μέλλοντος του τόπου. Αυτή είναι η πιο σημαντική αποστολή μας για να τιμήσουμε τον Αντρέα Παπανδρέου και να γιοτρτασουμε τα 40 χρόνια από την ίδρυση του Κινήματος».
egiakoumis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: