Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Καζάνι που βράζει το ΠΑΣΟΚ-Βαριές κουβέντες στη συνεδρίαση της ΚΟ


Καζάνι που βράζει το ΠΑΣΟΚ-Βαριές κουβέντες στη συνεδρίαση της ΚΟ



Kαζάνι που βράζει είναι το ΠΑΣΟΚ. Μπορεί μετά το τέλος της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να έλεγαν σε πηγαδάκια με δημοσιογράφους ότι "είναι όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά", ωστόσο φαίνεται ότι το κλίμα ήταν εκρηκτικό. Ο κ. Βενιζέλος για ακόμη μια φορά βρέθηκε στο στόχαστρο σκληρής κριτικής, ενώ ακούστηκαν ιδιαίτερες σκληρές εκφράσεις.
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά την τοποθέτησή του επεφύλασσε φαρμακερά βέλη κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. "Μας οδηγείς στο αδιέξοδο και στη συρρίκνωση", σημείωσε χαρακτηριστικά, κατηγορώντας τον κ. Βενιζέλο ότι το κόμμα υπολειτουργεί, ότι δεν έχει σχέδιο και ότι έχει απομακρυνθεί από την κοινωνία.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης βρήκε απέναντί του τον Απόστολο Κακλαμάνη που είπε: "Μην κάνετε σόου".
Ο κ. Βενιζέλος απάντησε κάνοντας λογο για "συνωμοσίες". "Όλοι βάλλουν εναντίον μου", είπε ενώ "κάρφωσε" τον Γιώργο Παπανδρέου. "Αλλοι μου έστησαν το Ζάππειο. Κανείς δεν με έχει πει Τούρκογλου στη ζωή μου. Με έχουν πει σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο" τόνισε.
"Να μας γίνει παράδειγμα η ΔΗΜΑΡ αλλιώς θα πας πάρει το...ποτάμι" τόνισε παρεμβαίνοντας ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Κριτική κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου άσκησε και ο συνήθης ύποπτος Θάνος Μωραϊτης που μίλησε για καλικάντζαρους και δεν άφησε αναπάντητο το "καρφί" για τον πρώην Πρωθυπουργό.
"Η συνωμοσιολογία δεν είναι αυτή που είπες προηγουμένως. Είναι η 5η φάλαγγα και οι καλικάντζαροι, που εσύ πρόεδρε έχεις αναφέρει κατά καιρούς", επισήμανε, αναφερόμενος στις δηλώσεις που έχει κάνει ο κ. Βενιζέλος στο παρελθόν.
Αιχμηρό ήταν και το σχόλιο του Συμεών Κεδίκογλου ο οποίος ανέφερε ότι η διεύρυνση δεν προχωράει  "Οι συνομιλητές μας χωράνε σε ένα ταξί" φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: