Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Λυκούδης: Δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης...


Λυκούδης: Δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης

Την πρόθεσή του να μην ψηφίσει την πρόταση που θα καταθέσει η κυβέρνηση για ψήφο εμπιστοσύνης, γνωστοποίησε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, Σπύρος Λυκούδης, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ...
δεν ανήκει «σε αυτούς που θέλουν με κάθε τρόπο να πέσει η κυβέρνηση».
«Δεν θα ψηφίσω. Προσανατολισμός μου είναι να μη δώσω ψήφο εμπιστοσύνης», ανέφερε ο κ. Λυκούδης, μιλώντας στο «Βήμα Fm» και συμπλήρωσε:
«Δεν ανήκω στο στρατόπεδο εκείνων που πάση θυσία και με κάθε τρόπο θέλουν να πέσει η κυβέρνηση. Επειδή πιστεύω ότι χρειάζεται ένα στάτους πολιτικής σταθερότητας για να μπούμε στη νέα περίοδο, γι’ αυτό κι εγώ δεν θα συναινούσα στην επιδίωξη της αντιπολίτευσης με κάθε τρόπο, ακόμη και με την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, να πέσει η κυβέρνηση. Από την άλλη μεριά, όμως, είναι τελείως διαφορετικό το να μου ζητάει το κυβερνητικό στρατόπεδο με μια συγκεκριμένη πρόταση να ενταχθώ σ’ αυτό. Διότι η ψήφος εμπιστοσύνης είναι μια πρόσκληση σε μένα να γίνω ο 156ος βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Δεν θα γίνω…».
Παράλληλα ο ανεξάρτητος βουλευτής σημείωσε ότι «δεν βλέπω να υπάρχουν απώλειες στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Δεν βλέπω ποιος θα μπορούσε να πάρει από τους κυβερνητικούς βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ την ευθύνη να ρίξει την κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: