Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Αστυνομοκρατούμενη η Θεσσαλονίκη για τις παρελάσεις...


Αστυνομοκρατούμενη η Θεσσαλονίκη για τις παρελάσεις 
Ισχυρά μέτρα ασφαλείας λαμβάνει η Αστυνομία με στόχο την ασφαλή διεξαγωγή της στρατιωτικής παρέλασης, που θα γίνει αύριο στις 11 το πρωί, για την 28η Οκτωβρίου. 
Επί ποδός θα βρίσκονται... 2.000 αστυνομικοί τόσο για την παρέλαση των στρατιωτικών τμημάτων. Φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η εξέδρα των επισήμων θα είναι αποκλεισμένη σε μεγάλη απόσταση και οι Θεσσαλονικείς θα αναγκαστούν να παρακολουθήσουν την παρέλαση κυρίως στην αρχή και στο τέλος της. 

Μετ΄ εμποδίων θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
 
Τι θα ισχύει:
 
Σήμερα από τις 10.30 και μέχρι την ολοκλήρωση της μαθητικής παρέλασης απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους: Τσιμισκή, στο τμήμα της από την πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. μέχρι την οδό Ι.Δραγούμη, Παύλου Μελά, από την πλατεία Λ.Πύργου μέχρι την οδό Τσιμισκή και σε όλες τις κάθετες οδούς των συγκεκριμένων τμημάτων των ως άνω οδών.
 
Την Τρίτη από τις 03.00 και μέχρι τη λήξη της παρέλασης (θα πραγματοποιηθεί στις 11.00) δεν θα επιτρέπεται η στάση και στάθμευση στους παρακάτω δρόμους: Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου, Γ. Παπανδρέου, στο τμήμα της από Μ.Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Μητρ. Κυδωνιών, Βασ. Γεωργίου, από τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Ν.Γερμανού, Μ.Μπότσαρη - Καραϊσκάκη - Καλλιδοπούλου, 25ης Μαρτίου, Π.Συνδίκα, Παρασκευοπούλου, Χατζή, στα τμήματά τους από την οδό Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, Στρ. Κακαβού, Παύλου Μελά, από την πλατεία Λ. Πύργου μέχρι την οδό Τσιμισκή, Στρ. Ναπολ. Ζέρβα, καθ’ όλο το μήκος της, Ανώνυμη Οδός έναντι Γ΄Σ.Σ., καθ’ όλο το μήκος της και Σουλιώτη, από την Καλλιδοπούλου μέχρι την Στρ. Κακαβού.
 
Επίσης, από τις 05.00 και μέχρι να ολοκληρωθεί η παρέλαση, λόγω της παράταξης των μηχανοκίνητων τμημάτων, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους: Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Γ.Παπανδρέου, στο τμήμα της από Μ.Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Μητρ.Κυδωνιών, Βασ. Γεωργίου, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Ν.Γερμανού, ενώ από τις 08.00΄ και μέχρι τη λήξη της παρέλασης, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους: Μ.Μπότσαρη - Καραϊσκάκη - Καλλιδοπούλου, 25ης Μαρτίου, Π.Συνδίκα, Παρασκευοπούλου, Χατζή, στα τμήματά τους από την οδό Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, Στρ. Κακαβού, Παύλου Μελά, στο τμήμα της από την πλατεία Λ.Πύργου μέχρι την οδό Τσιμισκή και Σουλιώτη, από Καλλιδοπούλου μέχρι Στρ.Κακαβού.
 
Εκτός από τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα απαγορευτεί η στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων στις οδούς Αγίας Τριάδος, στο τμήμα της από την Λεωφ. Μ.Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Βασ. Γεωργίου, από σήμερα στις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 3 αύριο το μεσημέρι, στο πάρκινγκ, που βρίσκεται πίσω από την εξέδρα των επισήμων της παρέλασης επί της οδού Αθαν. Σουλιώτη, από 16.00 της 27-10-2014 μέχρι την ολοκλήρωση της παρέλασης. Ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες, διακοπές της κυκλοφορίας θα γίνουν και στους γύρω δρόμους.
 
Η Τροχαία ανακοίνωσε ακόμα ότι για λόγους ασφαλείας, στις 28-10-2014 το τμήμα της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου, από τη συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Καραϊσκάκη, θα παραμείνει κλειστό για το κοινό. Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παρέλαση πρέπει να συγκεντρωθούν στο υπόλοιπο τμήμα της οδού, ενώ οι οδηγοί θα πρέπει να απομακρύνουν τα οχήματά τους από τους παραπάνω δρόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: