Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Τρικυμία και παραιτήσεις στο "Ποτάμι" για την διεύρυνση...



Αντιδράσεις προκαλεί στο Ποτάμι η διεύρυνση με στελέχη και βουλευτές από άλλους πολιτικούς χώρους. Οι διαφωνούντες επικαλούνται την...
αρχική υπόσχεση του Σ. Θεοδωράκη ότι το κόμμα του δεν θα αντλήσει στελέχη από το υπάρχον πολιτικό προσωπικό. Σε συνδυασμό με εκκρεμή οργανωτικά προβλήματα, 16 συντονιστικές (νομαρχιακές) επιτροπές έχουν παραιτηθεί και στους αντίστοιχους νομούς δεν υπάρχουν υποψήφιοι βουλευτές. «Πως λέμε ότι θα συνεργαστούμε μετεκλογικά με τον ΣΥΡΙΖΑ όταν τον βρίζουμε» υποστηρίζουν στελέχη που διαφωνούν, «όταν μάλιστα προσχωρούν στο κόμμα στελέχη που βασικά στρέφονται εναντίον της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης».
  Νωρίτερα σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκηςανακοίνωσε την επίσημη συνεργασία του με τον Σπύρο Λυκούδη και τους Μεταρρυθμιστές και γνωστοποίησε ότι τα εν λόγω στελέχη θα βρίσκονται στα ψηφοδέλτια του κόμματος. «Ο κ. Λυκούδης θα παίξει σημαντικό ρόλο στη συνωμοσία του καλού» υποστήριξε ο επικεφαλής του Ποταμιού σημειώνοντας ότι «δεν τον ενδιαφέρει τι καρέκλες θα πάρει εκείνος και οι Μεταρρυθμιστές».

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: