Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Πεταλωτής: Τώρα θυμήθηκαν τη μνήμη του Ανδρέα...


Πεταλωτής: Τώρα θυμήθηκαν τη μνήμη του Ανδρέα..."Μετά απο δύο χρόνια ταύτισης με τον Σαμαρά και ούτε καν της παραμικρής ανησυχίας για...
τον αφανισμό, θυμήθηκαν τη μνήμη του Ανδρέα" έγραψε στο προφίλ του στο Facebook o Γιώργος Πεταλωτής αφήνοντας αιχμές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρώην υπουργός, το όνομα του οποίου ακούγεται ότι θα βρίσκεται στα ψηφοδέλτια του νέου κόμματος που σύμφωνα με πληροφορίες θα ιδρύσει ο Γιώργος Παπανδρέου, έγραψε συγκεκριμένα:



"Θεωρώ ότι είναι λίγο δύσκολο μέχρι και υποκριτικό να μην συσχετίσουμε την "επαναστικότητα" του Κυριάκου Μητσοτάκη, της Ντόρας και άλλων φερομένων ως αποφασισμένων να μην ψηφίσουν Δήμα εάν τον ψηφίσει η συμμορία της χρυσής αυγής, όταν μία μέρα πριν, το "δημοκρατικό τόξο" ψήφισε εκατό περίπου τροπολογίες κάποιες που σίγουρα ήταν ρουσφετολογικές (πχ εργαζόμενοι Μετρό απο το παράθυρο).

Η αποτυχία λειτουργίας και συνεννόησης του "δημοκρατικού τόξου" ήταν και ειναι μεχρι τελευταία στιγμή, αυτή που ανάγει τους συμμορίτες σε ρυθμιστές και ευτελιστές του πολιτικού συστήματος.

ΥΓ. Για τα "εξωτερικά" - "εσωτερικά" και πάλι "εξωτερικά" του ΠΑΣΟΚ και όσων μετά απο δύο χρόνια ταύτισης με τον Σαμαρά και ούτε καν της παραμικρής ανησυχίας για τον αφανισμό ,θυμήθηκαν την μνήμη του Ανδρέα και ρολλάρουν σε αγαστή συνεργασία με πολλούς καλοθελητές που ούτε έξω απο το ΠΑΣΟΚ είχαν περάσει, τα περί "διασπαστή" Παπανδρέου, ας τα αφήσουμε μέρες που είναι ...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε όλους"...


 

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: