Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Επιστροφή στη φυλακή Στον Κορυδαλλό ο Ξηρός - Βρέθηκε δεύτερο κρησφύγετο


Στον Κορυδαλλό ο Ξηρός - Βρέθηκε δεύτερο κρησφύγετο
  (Φωτογραφία:  Intime )
Αθήνα
Στον Κορυδαλλό επιστρέφει ο Χριστόδουλος Ξηρός με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

«Δεν συμμετέχω στη διαδικασία σας, δεν με ενδιαφέρει, δεν θα δεχθώ ερωτήσεις και σας παραπέμπω στην αρχική μου δήλωση» ανέφερε στην απολογία του.

Και συμπλήρωσε: «Επειδή επαναλαμβάνεται συνεχώς η φράση 'με σκοπό να βλάψει την οικονομία της χώρας' θέλω να προσθέσω το εξής: Αυτοί που υπηρετείς σαν πιστό σκυλάκι τα κατάφεραν μια χαρά όχι απλά να βλάψουν αλλά να διαλύσουν την οικονομία της χώρας και συνεχίζουν απτόητοι το καταστροφικό τους έργο».

Η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του βαρυποινίτη αφορά κατηγορίες:
  • Διεύθυνσης άγνωστης ως τώρα τρομοκρατικής οργάνωσης με άγνωστα μέλη, η οποία οργάνωση επιδιώκει την τέλεση της κατασκευής, προμήθειας, κατοχής από κοινού εκρηκτικών υλών και βομβών με σκοπό τη χρήση τους για την πρόκληση κινδύνου σε πράγματα και άνθρωπο.
  • Παράνομης κατοχής πολεμικών τυφεκίων πυρομαχικών και άλλων.
  • Παράνομης κατοχής διατρητικών και εκρηκτικών βλημάτων.
  • Πλαστογραφίας.
  • Παραβίασης περιοριστικών όρων.
  • Παράνομης οπλοφορίας.
Ο «Μανώλης» της 17Ν θα βρεθεί μόνος στην πτέρυγα του Κορυδαλλού, όπου κρατούνταν όλα τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης, καθώς οι υπόλοιποι έχουν μεταφερθεί τις τελευταίες ημέρες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Δομοκού.

Δεύτερο κρησφύγετο
Νέες ανακοινώσεις αναμένονται εντός της ημέρας για τον εντοπισμό δεύτερου κρησφύγετου του Ξηρού στο Λουτράκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε ένα παραλιακό σπίτι στο Λουτράκι, το οποίο είχε ενοικιαστεί με τα στοιχεία της πλαστής ταυτότητας της γυναίκας που αναζητεί η αστυνομία.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: