Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Φεύγουν οκτώ στην Άρτα… Την παραίτησή τους από τα τοπικά όργανα του ΠΑΣΟΚ στην Άρτα, δηλώνουν με μία σύντομη επιστολής τους οκτώ ακόμα μέλη του κόμματος, την επαύριο της ίδρυσης του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών από τον Γιώργο Παπανδρέου.


pasok
Ολόκληρο το κείμενο της παραίτησης των : Κωνσταντίνας Κοκοβέ, Σωτήρη Κουτσιαύτη, Έλλης Κουφου, Σεβαστής Φέκα, Κωνσταντίνας Φωτάκη, Θωμά Ρίζου, Γεωργίας Κουφου και Βασίλη Τζουβάρα, έχει ως εξής :
Έχοντας συνείδηση του χρέους μας απέναντι στις γενιές που αγωνίστηκαν για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.Μένοντας ΠΙΣΤΟΙ στις αρχές της διακήρυξης της 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ για ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ δηλώνουμε την παραιτησή μας από μέλη της ΝΕ,ΣΕ και ΝΕ Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Άρτας.
-Επειδή παρά τις υπεράνθρωπες προσπαθειές μας δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε το ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΑ του ΠΑΣΟΚ ακυρώνοντας έτσι ΕΜΜΕΣΑ το ΕΙΚΟΣΑΕΤΕΣ ΕΡΓΟ του στην ΕΛΛΑΔΑ.
-Επειδή παρά τις υπεράνθρωπες προσπαθειές μας δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε τις ''ποποτικές συπεριφορές''.
-Επειδή παρά τις υπεράνθρωπες προσπαθειές μας δεν σταματήσαμε να σερνόμαστε ΠΙΣΩ από Ελιές,από προσωνύμια και όποιο όνομα ονειρευόταν ο ΚΑΘΕΝΑΣ για το ΠΑΣΟΚ.
-Επειδή παρά τις υπεράνθρωπες προσπαθειές μας οι ''ΜΕΓΑΛΟΙ'' δεν μπορούν να αντιληφθούν την πολιτική πραγματικότητα και την ωριμότητα των ανθρώπων του ΠΑΣΟΚ.
-Επειδή η λέξη συννενόηση μέσα στο ΠΑΣΟΚ έχει γίνει άγνωστη.
-Επειδή οι ''ΜΕΓΑΛΟΙ'' δεν αντιλήφθηκαν ΑΚΟΜΗ ότι η επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΣΟΚ ήταν ανεπαρκής,ασυνάρτητη και αντιφατική.
-Επειδή οι ''ΜΕΓΑΛΟΙ'' έκαναν ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ όνομα του Κώστα Καραμανλή που παρέδωσε την ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ στην τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.ΕΠΕΙΔΗ.......ΕΠΕΙΔΗ..........Δηλώνουμε την παραιτησή μας από τα τοπικά όργανα του ΠΑΣΟΚ.
Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους εδώ και ενάμιση χρόνο και μας έδωσαν τη δύναμη να αγωνιστούε για το ΠΑΣΟΚ.Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις συντρόφισσες και τους συντρόφους για την ειλικρινή συνεργασία που είχαμε σε όλα επίπεδα.
ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΞΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ
ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ
ΚΟΚΟΒΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΚΟΥΦΟΥ ΕΛΛΗ
ΦΕΚΑ ΣΕΒΑΣΤΗ
ΦΩΤΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΡΙΖΟΣ ΘΩΜΑΣ
ΚΟΥΦΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: