Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Ο νεότερος υποψήφιος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στη Β' Αθήνας, Καρπούζος Χαράλαμπος


Ο νεότερος υποψήφιος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στη Β' Αθήνας, Καρπούζος Χαράλαμπος

Φίλοι μου,
σε μία από τις κρισιμότερες εκλογικές αναμετρήσεις της νεώτερης ιστορίας της Ελλάδας αποφάσισα να συμπορευθώ με τον Γιώργο Παπανδρέου και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, κατεβαίνοντας ως υποψήφιος βουλευτής στην Β’ Εκλογική περιφέρεια Αθηνών.
Η απόφαση αυτή για μένα ήταν μονόδρομος καθώς πιστεύω ακράδαντα ότι πλέον έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας υπάρχει ανάγκη για ουσιαστική δουλειά από τους νέους και όχι η παθητική αναμονή για «σωτήρες» που με μεγάλα λόγια και ανέξοδες υποσχέσεις ακολουθούν μια προσωπική πολιτική ατζέντα εις βάρος των πραγματικών αναγκών του τόπου. Δυστυχώς η αρνητική προπαγάνδα από πολλές πλευρές επιχειρεί να επηρεάσει το πραγματικό μήνυμα που πρέπει όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες να δώσουν στις επικείμενες εκλογές. Η χώρα μας σε αυτή την κρίσιμη καμπή πρέπει να στηριχθεί στην αξιοκρατία , την διαφάνεια , την σύνθεση και όχι τον διχασμό , την αποτίναξη των παλαιοκομματικών νοοτροπιών ( που με καινούριο μανδύα προωθούνται ως  «αποκατάσταση αδικιών» ) και να προχωρήσει προς ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις.
Σε αυτόν τον αγώνα είμαι βέβαιος ότι θα βρω συμπαραστάτες όλους όσους θέλουν η έξοδος από την κρίση να είναι ουσιαστική και σταθερή , όλους όσους πιστεύουν στην αξιοκρατία και την διαφάνεια, όλους όσους έχουν την διάθεση να παλέψουν για μία πραγματική ισονομία και κοινωνική δικαιοσύνη τελευταία χρόνια γίναμε όλοι μάρτυρες πολλαπλών προσπαθειών διαστρέβλωσης της αλήθειας , και πολλοί από εμάς αναζήτησαν το εύκολο εξιλαστήριο θύμα στο οποίο θα φορτωνόταν η ευθύνη για όλες τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και περνάει ακόμα ο τόπος μας. Πρέπει όμως να καταλάβουμε ότι τα δύσκολα προβλήματα δεν έχουν εύκολες λύσεις, καθώς επίσης ότι οι απλοϊκές εξηγήσεις το μόνο που κάνουν είναι να τρέφουν το τέρας του στείρου λαϊκισμού που δυστυχώς τείνει να καταπιεί οποιαδήποτε προσπάθεια ψύχραιμης αντιμετώπισης.H φυγή προς το μέλλον είναι απαραίτητη και εκεί ακριβώς είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών μιας και οι  ιδέες του και η νοοτροπία του,  αποκολλημένες πλέον από τα βαρίδια του παρελθόντος αποτελούν μία καλή βάση πάνω στην οποία θα μπορέσει να χτισθεί η Ελλάδα της επόμενης μέρας. Σε αυτή την Ελλάδα της επόμενης μέρας η ισχυρή φωνή μας θα είναι αυτή που θα εξασφαλίσει ότι οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις θα γίνουν δίκαια , σωστά και με τον πολίτη πάντα συμμέτοχο.
Σας ευχαριστώ

Καρπούζος Χαράλαμπος
Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθηνών
Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών

Δεν υπάρχουν σχόλια: