Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

«Θα αλλάζουμε κανόνες όταν γίνονται εκλογές;»...


«Θα αλλάζουμε κανόνες όταν γίνονται εκλογές;»Αντιδράσεις από τους ΑΝΕΛ για τις δηλώσεις Γιούνκερ...

Την οργισμένη αντίδραση των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" προκάλεσαν οι δηλώσεις του επικεφαλής της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος υποστήριξε ότι «δεν μπορούμε να...
αλλάζουμε κανόνες ανάλογα με τα εκλογικά αποτελέσματα σε κάθε χώρα της Ευρωζώνης», ενώ εμφανίστηκε απαισιόδοξος για συμφωνία της Ελλάδας με τους εταίρους της. 

«Ο πρόεδρος της Κομισιόν, υπεραμύνθηκε της θέσης ότι δεν μπορούμε να αλλάζουμε κανόνες ανάλογα με τα εκλογικά αποτελέσματα σε κάθε χώρα της Ευρωζώνης. Φαίνεται ότι η εκπεφρασμένη δημοκρατικά μέσω εκλογών θέληση των λαών ενοχλεί την ηγεσία της Ε.Ε.», τονίζει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Και συμπληρώνει: «Οι εταίροι μας οφείλουν να σεβαστούν τη βούληση του Ελληνικού λαού και να αποδεχθούν ότι οι κανόνες πρέπει να αλλάξουν. Η κυβέρνηση, με σημαία την εντολή που της έδωσε ο ελληνικός λαός, θα δώσει και αύριο τη μάχη στο Eurogroup, με σύμμαχο τους πολίτες που θα δείξουν σήμερα, ακόμη μια φορά, στις πλατείες της χώρας και της Ευρώπης, την υποστήριξή τους στον αγώνα της ελληνικής κυβέρνησης να τερματίσει την πολιτική της λιτότητας».

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: