Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Λαγκάρντ: Το ταλέντο του Ντάισελμπλουμ στη σύνταξη του κειμένου - ΒΙΝΤΕΟ

Λαγκάρντ: Το ταλέντο του Ντάισελμπλουμ στη σύνταξη του κειμένου  - ΒΙΝΤΕΟ
«Εποικοδομητική» χαρακτήρισε τη συνεδρίαση του Eurogroup η Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ κατά τη συνέντευξη Τύπου στιςΒρυξέλλες.
«Έχετε μπροστά σας ένα πλούσιο έγγραφο. Το περιεχόμενό του το οφείλουμε στο ταλέντο του Γερούν Ντάισελμπλουμ που είχε το χάρισμα να το συντάξει», είπε η Κριστίν Λαγκάρντ απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους και τους παρότρυνε να το διαβάσουν «λέξη προς λέξη γιατί είναι πολλά που έχουν σημασία».
«Από την πλευρά του ΔΝΤ, το βλέπουμε ως μία σειρά από στάδια και προθεσμίες κατά τις οποίες πρέπει να επιτευχθεί κάποιο έργο», υπογράμμισε και συνέχισε:
«Πριν τη λήξη του προγράμματος, την επόμενη Δευτέρα, η ελληνική κυβέρνηση θα μας καταθέσει μία σειρά από μεταρρυθμίσεις και οι εκπρόσωποι μας και της ΕΚΤ θα βγάλουν ένα συμπέρασμα, κατά πόσο το πακέτο των μεταρρυθμίσεων είναι επαρκές, ώστε να οδηγήσει στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης».
Επίσης επεσήμανε ότι «στα τέλη Απριλίου οι πλευρές θα πρέπει να συμφωνήσουν στον τελικό κατάλογο των μεταρρυθμίσεων και να ξεκινήσει η αξιολόγηση».
Τέλος, η Κριστίν Λαγκάρντ σημείωσε ότι «θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο τι συμβαίνει από δημοσιονομική σκοπιά».
 http://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: