Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

«Μάλλον στραβά ξεκινήσατε κύριε Υπουργέ»!..


Eξ οικείων τα πρώτα βέλη προς τον Παναγιώτη Κουρουμπλή!..

Κίτρινη κάρτα έβγαλε στο νέο υπουργό Υγείας το Μέτωπο Ταξικής Ανατροπής (ΜΕΤΑ) Υγειονομικών (η συνδικαλιστική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ) για την πρωτοβουλία του να...
παρακάμψει το συνδικαλιστικό κίνημα του κλάδου και να πραγματοποιήσει συνάντηση με παράταξη μνημονιακή,την οποία μάλιστα χαρακτηρίζουν "συνδικαλιστικό παραμάγαζο".
Η ανακοίνωση του ΜΕΤΑ όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του:...

ΜΕΤΑ Υγειονομικών: Μάλλον στραβά ξεκινήσατε κ. Κουρουμπλή

Η συνάντηση του Υπουργού Υγείας κ. Κουρουμπλή με το συνδικαλιστικό παραμάγαζο που θέλει να εμφανίζεται ως εκπρόσωπος του Νοσηλευτικού κλάδου, αποτελεί πρόκληση για το υγειονομικό κίνημα.

Ο κ. Κουρουμπλής, πριν ακόμα συναντηθεί με τις αντιπροσωπευτικές συνδικαλιστικές οργανώσεις των Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ – ΟΕΝΓΕ) προσέτρεξε να συζητήσει με τον διασπαστικό συνδικαλιστικό βραχίονα της Νέας Δημοκρατίας ζητήματα του Νοσηλευτικού κλάδου.

Δεν γνωρίζει άραγε η νέα πολιτική ηγεσία, που δηλώνει την αντίθεσή της στα μνημόνια και τις καταστροφικές πολιτικές της τρόικας στην υγεία, ότι οι συνομιλητές που προσέτρεξε να δει πρώτους αποτελούν τον βασικό συνδικαλιστικό μνημονιακό εκφραστή μέσα στο υγειονομικό κίνημα; Είναι αυτοί που συμμετείχαν με εκπροσώπους τους στις μνημονιακές επιτροπές της TASKFORCE, που πρωτοστάτησαν με φανατισμό στην εφαρμογή της αξιολόγησης – σφαγείο στο χώρο των νοσοκομείων όταν το υγειονομικό κίνημα έδινε μάχες για να αποτραπεί, που στήριξαν με νύχια και με δόντια τις πολιτικές της συγκυβέρνησης στον τομέα της υγείας.

Μάλλον στραβά ξεκινήσατε κ. Κουρουμπλή! Οι χιλιάδες υγειονομικοί που πρωτοστάτησαν στον αγώνα για την ανατροπή της μνημονιακής λαίλαπας δεν ανέχονται αυτή την πρόκληση.

Ο αγώνας για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών στην υγεία και την εφαρμογή μια άλλης πολιτικής απαιτεί συστράτευση όλων των αγωνιστικών δυνάμεων και όχι νομιμοποίηση και ανοχή από την κυβέρνηση της αριστεράς όσων έβαλαν πλάτη από οποιαδήποτε θέση για να εφαρμοστεί η πολιτική της τρόικας στην υγεία...

31/1/2015
Η Γραμματεία του ΜΕΤΑ Υγειονομικών

Από zeidoron

greki-gr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: