Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Ποιοι έψαχναν τον Βαγγέλη λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή του;...


Ποιοι έψαχναν τον Βαγγέλη λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή του;Μαρτυρία - κλειδί κατοίκου των Ιωαννίνων έρχεται να ενισχύσει την εκδοχή ότι τελικά όχι μόνο...
κάτι συνέβη στον άτυχο Βαγγέλη Γιακουμάκη μέσα στη Γαλακτομική Σχολή, που τον οδήγησε στην απόγνωση και στον θάνατο, αλλά και στο ότι κάποιοι γνώριζαν τι έγινε, και για αυτό τον λόγο τον έψαχναν λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή του. 

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, τον οποίο επικαλείται το Mega, λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση του 20χρονου, Κρητικοί συμφοιτητές του τον έψαχναν με μια φωτογραφία στα χέρια.

«Ήμασταν στις 11 το βράδυ σε μια καφετέρια και μπήκαν μέσα με ένα κινητό και τη φωτογραφία του και μας ρωτούσαν αν τον είδαμε. Η απορία μας ήταν πώς ψάχνεται ένας 20χρονος μετά από έξι ώρες που έφυγε. Πώς θεωρείται ότι έχει χαθεί», δήλωσε ο κάτοικος της περιοχής.

Από την πλευρά τους, οι φοιτητές της Γαλακτοκομικής Σχολής παραδέχονται ότι έψαξαν τον 20χρονο Βαγγέλη, ωστόσο δεν εξηγούν τους λόγους που τους οδήγησαν να ανησυχήσουν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα...
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: