Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Ο Βαγγέλης είχε υπογράψει επιστολή διαμαρτυρίας...


Δείτε την επιστολή.
ΒΙΝΤΕΟ...
«Στις 27 Νοεμβρίου 2014, κυρία Ασημακοπούλου, είχατε καταθέσει ως αναφορά μία επιστολή διαμαρτυρίας μαθητών οικότροφων της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, σχετικά με την...
ορθή λειτουργία της σχολής.
 Υπογράφεται η επιστολή αυτή 'Οι απεγνωσμένοι μαθητές της Γαλακτοκομικής 2014-2015', και φέρεται μεταξύ των υπογραφόντων και ο άτυχος Βαγγέλης Γιακουμάκης» ανέφερε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, απευθυνόμενη στη βουλευτή της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, και συνέχισε λέγοντας:

«Το επισημαίνω αυτό γιατί η διαδικασία των αναφορών, που είναι μια διαδικασία κοινοβουλευτικού ελέγχου –οι βουλευτές μέσα από αυτές γνωστοποιούν ζητήματα προκειμένου με κάποιον τρόπο να τα δημοσιοποιήσουν και να εκπροσωπήσουν την κοινωνία. Αυτή η διαδικασία έχει εντελώς απαξιωθεί. Έχει μείνει στα χαρτιά…»


Η κυρια Ασημακοπούλου, ζητώντας στη συνέχεια τον λόγο, τόνισε: «Πιστεύω ότι κι εμείς ενδεχομένως να μπορούμε στη Βουλή να εμπνευστούμε και να δώσουμε κι εμείς με τη συμπεριφορά μας το καλό παράδειγμα στα νεότερα παιδιά αλλά και σε όλη την κοινωνία, σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζονται τα θέματα μέσα από τη συναίνεση, μέσα από διάλογο, χωρίς λεκτικές επιθέσεις και προφανώς χωρίς να καταφεύγουμε στη βία».

Δείτε την επιστολή
Αυτή είναι η επιστολή διαμαρτυρίας που υπέγραψε ο Βαγγέλης - ΦΩΤΟ
Δείτε το βίντεο:


enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: