Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

ΝΔ: Δεν μας αγγίζει καμία εξεταστική – Τι λέει το ΠΑΣΟΚ


new-nea-dimokratia1
Όσες εξεταστικές και να γίνουν, καμία δεν αγγίζει τη Νέα Δημοκρατία, τονίζει σε δήλωση του ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Κώστας Καραγκούνης.
Ο κ. Καραγκούνης κατηγορεί για «σκοπιμότητα» την κυβέρνηση, στην οποία καταλογίζει ότι «δεν μπορεί να προσφέρει άρτο και προσπαθεί να προσφέρει θέαμα».
«Αλλά ξέχασαν να συμπεριλάβουν και την περίοδο μετά τις τελευταίες εκλογές, όπου έχουν υπογράψει φαρδιά – πλατιά την παράταση του δεύτερου μνημονίου και έχουν, δυστυχώς, βάλει τις προϋποθέσεις για ένα τρίτο μνημόνιο», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
ΠΑΣΟΚ για την εξεταστική: Την περιμένουμε με χαρά
Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα μνημόνια, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Σχετικά με την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα μνημόνια από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, παραθέτουμε την πρόσφατη απάντηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κατά τη συνέντευξή του στην εφημερίδα Αγορά:
“Την περιμένουμε με χαρά. Ως διαρκή επιτροπή για να εξετάσει και το τι κάνει τώρα η κυβέρνηση και το πώς θα πάμε δυστυχώς στο μνημόνιο 3. Αλλά θα αρχίσουμε από τα αίτια της κρίσης και από την περίοδο 2004 – 2009, όχι από το 2010. Οι συμφωνίες ασυλίας που συνήψε ο ΣΥΡΙΖΑ με μια πλευρά της ελληνικής Δεξιάς, δεν θα επιβιώσουν στην Βουλή”».
http://lykavitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: