Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Αποχώρησε το ΠΑΣΟΚ από τη Βουλή...


Αποχώρηση ΠΑΣΟΚ από τη Βουλή λόγω Κατρούγκαλου
... λόγω Κατρούγκαλου.
BINTEO...

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ


Αποχώρησε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, από τη συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, λόγω Κατρούγκαλου. 


Η...

παρουσία του αρμόδιου αναπληρωτή υπουργού  Διοικητικής Μεταρρύθμισης, σύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη, «δημιουργεί θέμα μείζονος ηθικής και πολιτικής σημασίας». 

«Οι ιδιότητες αφενός του αμέσως ή εμμέσως πληρεξουσίου δικηγόρου υπαλλήλων του δημοσίου που προβάλλουν αξιώσεις επαναπρόσληψης, οικονομικών απαιτήσεων κλπ από το ελληνικό Δημόσιο και αφετέρου του αρμοδίου επί των θεμάτων αυτών Υπουργού είναι ασύμβατες λόγω προφανούς σύγκρουσης συμφερόντων», προσθέτει και συμπληρώνει: 


«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει μια πολιτικώς αήθη διαδικασία, την οποία όφειλε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός να έχει διευθετήσει».


Νωρίτερα ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε, πως, η υπογραφή των εργολαβικών συμφωνητικών ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και τους απολυμένους δημόσιους υπάλληλους, καταδεικνύει καταφανή σύγκρουση συμφερόντων, ενώ έκανε λόγο για θέμα μείζονος ηθικής και πολιτικής σημασίας.


Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: