Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Στρατούλης: Δεν χρειάζονται νέες εκλογές, ή δημοψήφισμα...




«Βλακείες» χαρακτήρισε τα σενάρια για υιοθέτηση διπλού νομίσματος...
«Έχουμε πρόσφατη λαϊκή εντολή και δεύτερον στήριξη του λαού, όπως δείχνουν και οι μετρήσεις που παρουσιάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ κοντά στο 
50% και ξέρουμε ότι ο λαός μας στηρίζει. Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε νέες εκλογές, ή δημοψήφισμα αφού έχουμε...
νωπή λαϊκή εντολή. Για το ζήτημα αυτό έχει μιλήσει και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας κι έχει τονίσει πως η λαϊκή εντολή που έχουμε είναι ισχυρή», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρης Στρατούλης. 

Ο  Στρατούλης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, επανέλαβε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπαναχωρήσει από τις κόκκινες γραμμές της, χαρακτηρίζοντάς τις «σινικό τείχος» και «αδιαπέραστες γραμμές».

Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει πρόθεση να αγγίξει η κυβέρνηση τα ανώτατα όρια συνταξιοδότησης, ενώ σημείωσε ότι κρίνεται επιτυχημένη η ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς παρατηρείται ανταπόκριση και από τις μικρές επιχειρήσεις, με το συνολικό ύψος των οφειλών που έχουν ρυθμιστεί σε 16 ημέρες να ανέρχεται στο 1,5 δισ. ευρώ.

Κληθείς να σχολιάσει το ρεπορτάζ για υιοθέτηση διπλού νομίσματος από την Ελλάδα, ο αναπληρωτής υπουργός χαρακτήρισε τα σενάρια αυτά «βλακείες», αποδίδοντάς το στο πλαίσιο των πιέσεων για την παράδοση άνευ όρων της χώρας στις αιτιάσεις των δανειστών.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: