Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Με τρίποντο του εορτάζοντα Πρίντεζη! Στο φάιναλ φορ ο Ολυμπιακός!


Στο φάιναλ φορ ο Ολυμπιακός!
Ο Γιώργος Πρίντεζης με εκπληκτικό τρίποντο στο τέλος έστειλε τον Ολυμπιακό στο φάινα-φορ της Μαδρίτης καθώς οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 71-68 στο καυτό ΣΕΦ!
Ο Ολυμπιακός στο Φάιναλ Φορ! Με τρίποντη «βόμβα» του Γιώργου Πρίντεζη οι Πειραιώτες νίκησαν στο τέλος με 71-68 τη Μπαρτσελόνα και με χιτσκοκικό τρόπο προκρίθηκε στα ημιτελικά της Ευρωλίγκας όπου θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη.
Το πρώτο δεκάλεπτο είχε χαρακτήρα ντέρμπι και χαμηλό σκορ, με την Μπαρτσελόνα να έχει ένα ισχνό προβάδισμα (ενός πόντους) κυρίως από τα τρία εύστοχα τρίποντα έναντι κανενός του Ολυμπιακού. Στη δεύτερη βολή κάτι η αστοχία των γηπεδούχων, κάτι τα απίστευτα καλάθια του Ναβάρο που έδειξε να παίρνει μπρος, έδωσαν την ευκαιρία στους Καταλανούς να ανοίξουν τη διαφορά και να αποκτήσουν ψυχολογία, τελειώνοντας το ματς στο 29-37.
Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός μπήκε στο παρκέ με αρκετό άγχος με αποτέλεσμα το ματς να πηγαίνει στα μέτρα της Μπαρτσελόνα, η οποία εκμεταλλευόταν κάθε ευκαιρία και άνοιγε τη διαφορά. Oι «ερυθρόλευκοι» πήραν παλικαρίσια καλάθια από τον Μάντζαρη κρατώντας επαφή στο σκορ, ενώ κατάφερε να μείνει ζωντανός κλείνοντας την περίοδο στο 50-50.
Στην τελευταία περίοδο το ματς είχε χιτσκοκική εξέλιξη κι ενώ όλα έδειχναν ότι η Μπαρτσελόνα κρατούσε τη νίκη (ήταν μπροστά +4 1 λεπτό πριν το φινάλε), ένα τρίποντο του Μάντζαρη και ένα καλάθι του Πρίντεζη έφεραν το +1 λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Το ματς πήγε στις βολές, η αγωνία χτύπησε κόκκινο και τελικά ο νικητής κρίθηκε στο τρίποντο του Γιώργου Πρίντεζη σε νεκρό χρόνο. Τη μέρα της ονομαστικής του εορτής ο Πρίντεζης διαμόρφωσε το τελικό 71-68 και έστειλε τον Ολυμπιακό στο Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης!
Τα δεκάλεπτα: 16-17, 29-37, 50-50, 71-68
Ολυμπιακός: Πέτγουεϊ 8, Χάντερ 8, Ντάνστον 2, Σπανούλης 17, Παπαπέτρου, Σλούκας 6, Πρίντεζης 14, Μάντζαρης 11, Λαφαγιέτ 2, Ντάρντεν 3, Λοτζέσκι.
Μπαρτσελόνα: Ντόλμαν 5, Χουέρτας 2, Αμπρίνες 11, Ναβάρο 8, Σατοράνσκι 12, Πλάις 4, Τόμας 4, Όλεσον 5, Λάμπε 4, Νάχμπαρ, Τόμιτς 13.
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: