Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Σκουρλέτης: Δημοψήφισμα, ή εκλογές, εάν...


Σκουρλέτης: Δημοψήφισμα ή εκλογές αν φτάσουμε σε αδιέξοδοΑνοιχτό "παράθυρο" για προσφυγή στον λαό, αν τα πράγματα φτάσουν σε αδιέξοδο, άφησε ο Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Ο υπουργός Εργασίας με δηλώσεις του τόνισε ότι υπάρχουν...

και άλλα σχέδια της κυβέρνησης αν οι Δήμοι δεν δώσουν τα χρήματα από τα αποθεματικά, ενώ τόνισε ότι αν υπάρξει αδιέξοδο θα σκεφτούν την προσφυγή στον λαό μέσω δημοψηφίσματος, ή νέων εκλογών.

"Η συζήτηση για τα νούμερα και την προσαρμογή, έχουν σχετική σημασία. Για κάποιους ο πυρήνας είναι ιδεολογικός και πολιτικός. Ο μεγαλύτερος εχθρός για την Ευρώπη είναι οι ακραίες φιλελεύθερες απόψεις. Μπορεί μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσει το καθεστώς με τον εργαζόμενο να ζει στην ανασφάλεια; Δεν γίνεται δεκτή η κριτική περί μονομερών ενεργειών. Είμαστε ειλικρινής κυβέρνηση. Δεν προσπαθούμε να συγκαλύψουμε κάτι, όπως έκαναν προηγούμενες κυβερνήσεις. Η κατάσταση είναι κρίσιμη και οριακή. Ο λαός μας ψήφισε για μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Βρισκόμαστε σε κρίσιμες καταστάσεις για αυτό και οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Δεν είναι κανόνας, όπως γινόταν πριν. Ο χρόνος δεν είναι άπειρος, εξαντλείται. Το πρόγραμμα γέφυρα τελειώνει, βρίσκεται προς το τέλος του. Οποιοσδήποτε συμβιβασμός, θα έχει στοιχεία που λέγαμε προεκλογικά. Αν δεν πάρουμε τα χρήματα από Δήμους, θα ενεργοποιηθούν άλλα σχέδια για να μπορέσει η χώρα να επιβιώσει. Αν φτάσουμε σε αδιέξοδο θα σκεφτούμε την προσφυγή στο λαό" είπε μεταξύ άλλων ο κ.Σκουρλέτης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: