Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Συμφέροντα αδίκησαν τον Παπανδρέου, γεγονότα τον δικαιώνουν


«Τα γεγονότα κάθε μέρα τον δικαιώνουν», λέει για τον Γιώργο Παπανδρέου, ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Μιχάλης Καρχιμάκης, με αφορμή την απόφαση αρχειοθέτησης της υπόθεσης περί διόγκωσης του ελλείμματος.
karximakis
«Η απόφαση για δεύτερη φορά,της αρχειοθέτησης της δήθεν τεχνητής διόγκωσης του ελλείμματος,με αποτέλεσμα να μπούμε στον μηχανισμό στήριξης, από την κυβέρνηση Παπανδρέου είναι μια ηχηρή απάντηση σε όλους όσοι επένδυσαν διαχρονικά από το 2009 και μετά στην πολιτική συκοφαντία», λέει,παρατηρώντας ωστόσο με κάποια πικρία ότι … «η συκοφαντία λέρωσε».
Σε κάθε περίπτωση το γεγονός πως έστω και αργά αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για συκοφαντική σκόνη σε βάρος της κυβέρνησης Παπανδρέου και της χώρας, κάνει τον Μιχάλη Καρχιμάκη να θυμίζει ότι «η ιστορία δεν ξεκίνησε να γράφεται το 2009, ούτε ο Παπανδρέου πρόλαβε να καταστρέψει την χώρα σε τέσσερις μήνες».
«Τα γεγονότα κάθε μέρα τον δικαιώνουν και ταυτόχρονα αναδεικνύουν ότι υπήρξε ο πιο αδικημένος και από διάφορα κέντρα ο πιο υπονομευμένος πολιτικός της μεταπολίτευσης» καταλήγει.
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: