Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο...



Εικόνες από την δίκη...
Απόσταση από την ακροαματική διαδικασία κράτησε και κατά τη δεύτερη μέρα της δίκης, η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής που αντιμετωπίζει κατηγορίες για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.  
Από τους...
κατηγορούμενους πρώην και νυν βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο δικαστήριο εμφανίστηκαν την Πέμπτη, μόνο ο Μιχαήλ Αρβανίτης, ο Ευστάθιος Μπούκουρας και ο Αντώνης Γρέγος.

Παρών είναι ο βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, καθώς και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του πυρήνα Νίκαιας- Περάματος της ΧΑ.

Η απουσία της πλειοψηφίας των στελεχών της ηγετικής ομάδας που κατηγορείται για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας να κρατήσουν απόσταση από τη δίκη και, κυρίως, από το βαρύ κατηγορητήριο.

Αναυλυτικά, απόντες ήταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Χρήστος Παππάς, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Γιάννης Λαγός, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο Κωνσταντίνος Μπαραμπαρούσης, η Ελένη Ζαρούλια, ο Γιώργος Γερμενής, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο Νίκος Μίχος, ο Αντώνης Γρέγος, ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, ο Μιχαήλ Αρβαντίτης-Αβράμης, ο Ευστάθιος Μπούκουρας, ο Πολύβιος Ζησιμόπουλος, ο Νίκος Κούζηλος, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος και ο Δημήτρης Κουκούτσης.

Σημειώνεται ότι στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας τίθεται από τον δήμο Κορυδαλλού επισήμως το αίτημα για μεταφορά της δίκης στο Εφετείο, το οποίο θα εξεταστεί από την έδρα και θα απαντηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια: