Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Έπαιξε με τη φωτιά ο Πανιώνιος Έπεσε στη Football League o Λεβαδειακός


Ο Λεβαδειακός είναι η ομάδα που θα ακολουθήσει τη Νίκη Βόλου, τον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη στη Football League. Παρά τη νίκη του στο Παγκρήτιο επί του αδιάφορου Εργοτέλη, στα άλλα αποτελέσματα δεν ήρθε αυτό που ήθελε και τελικά υποβιβάστηκε.
superleague1
Αντίθετα, ο Πανιώνιος έφτασε στο χείλος του γκρεμού, αλλά σώθηκε την ύστατη στιγμή. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ, αλλά ήταν αρκετό για να εξασφαλίσει και του χρόνου την παρουσία της στη Super League.
Το γκολ του Φράνκο Χάρα στο 87ο λεπτό δεν επέτρεψε στον Πλατανιά να νικήσει τον Ολυμπιακό, ωστόσο το τελικό 1-1 τον κράτησε στη Super League για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.
Στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα 3-1 τον αξιόμαχο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος τερμάτισε 6ος και δεν εξασφάλισε θέση στα πλέι οφ (έτσι κι αλλιώς δεν θα έπαιζε, αφού δεν πήρε άδεια). Ο Παναθηναϊκός ξεκινά -όπως και ο ΠΑΟΚ- με 2 βαθμούς το μίνι πρωτάθλημα της Super League.
Τέλος καλό, όλα καλά για την Καλλονή, η οποία απέσπασε ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τον Ατρόμητο για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Super League και διασφάλισε την 3η σερί παρουσία της στα «μεγάλα σαλόνια».
Νίκη ήθελε, νίκη πήρε ο Πανθρακικός στο γειτονικό ντέρμπι με την Ξάνθη. Η ομάδα του Χοσέ Μανούελ Ρόκα σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο και χάρη στο 2-0 εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία με τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια.
Ο Αστέρας «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Κέρκυρα, επικρατώντας τελικά με 2-0 και ολοκλήρωσε αήττητος το πρωτάθλημα στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.
Τέλος, στο, πλέον, αδιάφορο ματς της 34ης αγωνιστικής ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 της Βέροιας με γκολ των Νικολάς Μαρτίνες και Έρικ Μορένο, καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση της Super League.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής:
Πανθρακικός-Ξάνθη 2-0
Εργοτέλης-Λεβαδειακός 0-2
Πλατανιάς-Ολυμπιακός 1-1
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 0-0
Παναιτωλικός-Βέροια 2-0
Καλλονή-Ατρόμητος 1-1
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1
Αστέρας Τρ.-Κέρκυρα 2-0
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: