Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΗΠΑ: Μακελειό σε εκκλησία στο Τσάρλεστον...


ΗΠΑ - Charleston - εκκλησία - πυροβολισμοί - αστυνομίαΠληροφορίες για 9 νεκρούς...
Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σήμερα (βράδυ Τετάρτης τοπική ώρα), μέσα σε εκκλησία στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας, στις νοτιο-ανατολικές ΗΠΑ, ανακοίνωσε η αστυνομία, και υπάρχουν...
θύματα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Η αστυνομία του Τσάρλεστον ανακοίνωσε στο λογαριασμό της στο Τwitter ότι αναζητεί έναν ύποπτο άνδρα, λευκό, ηλικίας 21 ετών. Δεν έχει δώσει πληροφορίες για πιθανά θύματα αλλά τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα δείχνουν ασθενοφόρα να έχουν καταφθάσει κοντά στην εκκλησία.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN που επικαλείται αξιωματούχους, σοροί κείτονται μέσα στην εκκλησία, οι οποίες όμως δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανόν εννέα άνθρωποι είναι νεκροί.



Τα τηλεοπτικά δίκτυα έδειξαν επίσης έναν νεαρό --τα χαρακτηριστικά του οποίου ομοιάζουν με αυτού που αναζητεί η αστυνομία-- να φορά χειροπέδες και να κρατείται από δύο αστυνομικούς. Η αστυνομία, ωστόσο, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της στο Twitter, συνεχίζει να αναζητεί έναν ύποπτο. 


Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν γύρω στις 21.00 τοπική ώρα (Τετάρτης /04.00 ώρα Ελλάδας σήμερα) διευκρίνισε η αστυνομία, μέσα στην Αφρικανική επισκοπική εκκλησία Εμμανουήλ των Μεθοδιστών. 
ΗΠΑ - Charleston - εκκλησία - πυροβολισμοί - αστυνομία - ύποπτος - σύλληψη

ΗΠΑ - Charleston - εκκλησία - πυροβολισμοί - αστυνομία

Παράλληλα ο Ερικ Γουάτσον, ο εκπρόσωπος του σερίφη της κομητείας Τσάρλεστον, ανακοίνωσε ότι υπήρξε απειλή για βόμβα κοντά στην εκκλησία. 

Η αστυνομία κάλεσε τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί περιμετρικά της περιοχής να απομακρυνθεί από εκεί.

ΗΠΑ - Charleston - εκκλησία - πυροβολισμοί - αστυνομία

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: