Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Πως ψηφίζουν, μέλη, φίλοι και …υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ...


ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΕΔΡΕΙΟΑντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για το ΠΑΣΟΚ, καθώς αύριο στις εννέα το πρωί ανοίγουν οι κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κόμμα. Οι κάλπες που...
θα στηθούν σε 350 εκλογικά κέντρα ανά την χώρα, θα κλείσουν στις επτά το απόγευμα και στόχος της Χαριλάου Τρικούπη είναι η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή.

Πέραν άλλωστε όσων έχουν ήδη εγγραφεί στο μητρώο του κόμματος, μετά και από τη διαδικασία εκλογής συνέδρων πριν από δύο Κυριακές, μπορούν να ψηφίσουν όσοι άλλοι πολίτες το επιθυμούν και είναι εγγεγραμμένοι στους οικείους εκλογικούς καταλόγους. Μόνη τους υποχρέωση, η καταβολή ενός ευρώ.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος, αναμένεται να ψηφίσει στις δωδεκάμιση αύριο το μεσημέρι στο πολιτιστικό κέντρο Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.

Αρκετά νωρίτερα, στις 11:15 το πρωί θα ψηφίσει η υποψήφια πρόεδρος Φώφη Γεννηματά, στον Πολυχώρο του Δήμου Αθηναίων, ενώ στις δώδεκα θα ψηφίσουν στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης και στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης στην Αττική αντίστοιχα οι συνυποψήφιοί της Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Ανδρέας Λοβέρδος αντίστοιχα.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: