Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση Τσίπρας: Με βιώσιμη συμφωνία θα σηκώσουμε το βάρος του συμβιβασμού


Τσίπρας: Με βιώσιμη συμφωνία θα σηκώσουμε το βάρος του συμβιβασμού
Ο πρωθυπουργός αναχωρεί από το Μέγαρο Μαξίμου   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση στέλνει ο Αλέξης Τσίπρας με τα όσα είπε στη σύσκεψη στο Μαξίμου στους συνεργάτες του, σύμφωνα με πηγές, που επικαλείται το Mega.

Ο πρωθυπουργός διεμήνυσε ότι αν έχουμε μια βιώσιμη συμφωνία, όσο και αν είναι δύσκολος ο συμβιβασμός θα σηκώσουμε το βάρος γιατί μόνο μας κριτήριο είναι η έξοδος από την κρίση και από τα μνημόνια της υποτέλειας».

«Η κυβέρνηση έχει πρόσφατη λαϊκή εντολή, τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού μαζί της και άνετη πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο» φέρεται να είπε και συμπλήρωσε:

«Ο ελληνικός λαός μας εμπιστεύθηκε για να πάρουμε κρίσιμες αποφάσεις και να διαχειριστούμε τα δύσκολα. Κανείς δεν πίστευε ότι θα ήταν μια εύκολη υπόθεση. Οι αποφάσεις και η διαχείριση τους ανήκουν αποκλειστικά σε εμάς, όσο δύσκολες και να είναι.

» Αν είναι όμως η Ευρώπη να επιθυμεί το διχασμό και τη συνέχεια της υποτέλειας, πάλι εμείς, θα πάρουμε τη μεγάλη απόφαση να αρνηθούμε, θα πούμε το μεγάλο 'όχι' και θα δώσουμε τη μάχη για την αξιοπρέπεια του λαού και την εθνική μας κυριαρχία.»
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: