Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Συνέντευξη στην Real News Τσίπρας: Πρέπει να συγκροτηθεί κυβέρνηση από «μηδενική βάση»


Μια κυβέρνηση που θα συγκεντρώνει ό,τι καλύτερο έχει αυτή τη στιγμή η χώρα και που θα είναι έτοιμη να στρατευθεί στην υπόθεση της μεγάλης αλλαγής προαναγγέλλει με συνέντευξή του στη Real News ο Αλέξης Τσίπρας.
tsipras
«Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να συγκροτηθεί από "μηδενική βάση". Χωρίς να τηρείται κάποιου είδους επετηρίδα, αλλά και χωρίς να αποκλείονται υπουργοί που υπήρξαν σταθεροί, σοβαροί και αποτελεσματικοί στην προηγούμενη θητεία τους», τονίζει χαρακτηριστικά και επιτίθεται στη διαπλοκή:
«Είναι ένας γόρδιος δεσμός που είμαστε αποφασισμένοι να κόψουμε με το σπαθί της διαφάνειας και τη Δικαιοσύνης. Και θα τον κόψουμε». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «συμφωνεί και επαυξάνει» πως νέες εκλογές δεν χρειάζεται ο τόπος. «Η πλειοψηφία του λαού μας ζητεί τομές και σταθερότητα. Γι' αυτό θα μας δώσει την ευκαιρία να κυβερνήσουμε σε βάθος τετραετίας, δίνοντας καθαρή αυτοδυναμία στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει και επαναλαμβάνει πως δεν πρόκειται να βάλει από το παράθυρο στην κυβέρνηση το παλιό, αμαρτωλό, ένοχο για τα σημερινά δεινά πολιτικό κατεστημένο, που ο λαός έδιωξε από την πόρτα.
Παράλληλα ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορεί τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ότι αποφάσισε να κηρύξει αριστερό εμφύλιο και τονίζει πως «δεν μπορεί να κρυφτεί ποιος έριξε την κυβέρνηση», ενώ για την πρόεδρο της Βουλής σημειώνει με νόημα: «Έχει η ζωή γυρίσματα...»
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: