Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Ο στόχος της Ν.Δ. για το Μεϊμαράκη «Νάτος, νάτος ο Πρωθυπουργός!»


Ένα σύνθημα, που ούτε να διανοηθεί μπορούσε προ μηνών, θα επιδιώξει να κάνει πράξη ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης
vaggelis
Καλή η αμεσότητα, η ευθύτητα και η ατάκα αλλά ήρθε η ώρα να δούμε και το Βαγγέλη Πρωθυπουργό.
Με αυτό το στόχο κινείται το επιτελείο της Συγγρού, στην τελευταία στροφή πριν τις κάλπες της επόμενης Κυριακής. Οι γαλάζιοι θα επιδιώξουν να ενισχύσουν την πρωθυπουργική εικόνα του αρχηγού της Ν.Δ. με προφανή στόχο να βελτιωθούν περαιτέρω τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων, να καταγραφεί και η γαλάζια κυβερνητική πρόταση και, παράλληλα, να αναδειχθούν οι μεγάλοι κίνδυνοι ενός νέου κύκλου αστάθειας σε περίπτωση επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ.
Με αφετηρία την αποψινή ομιλία προς τους παραγωγικούς φορείς στη ΔΕΘ, την αυριανή συνέντευξη τύπου προς τα ΜΜΕ και, κυρίως, με εφαλτήριο το debate της Δευτέρας, ο κ. Μεϊμαράκης θα επιδιώξει να συγκροτήσει ένα ισχυρό ηγετικό προφίλ και να καταστεί ουσιαστική επιλογή για την Πρωθυπουργία της Ελλάδας.
Στην ομιλία του, απόψε, ο κ. Μεϊμαράκης θα μιλήσει προγραμματικά.
Τόσο για τον τρόπο συγκρότησης της νέας, ευρείας αποδοχής, κυβέρνησης με την κινητοποίηση στελεχών από όλο το φάσμα και όχι μόνον από τα κομματικά μητρώα όσο και σε επίπεδο εφαρμοσμένης πολιτικής. Στον τομέα της οικονομίας θα αναδείξει την ανάγκη σταθερότητας και εργώδους προσπάθειας προκειμένου να επιτευχθεί η επανεκκίνηση της οικονομίας και να προσελκυστούν επενδύσεις προκειμένου να μειωθεί η ανεργία και να συρρεύσουν έσοδα στα ασφαλιστικά ταμεία. Θα επισημάνει, δε, ότι ενδεχόμενη επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ θα κρατήσει την Ελλάδα σε περιδίνηση, καθώς ούτε το κόμμα του κ. Τσίπρα είναι αρραγές ούτε ο ίδιος πρόθυμος να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που συμφώνησε με τους δανειστές. Ο κ. Μεϊμαράκης αναμένεται να κάνει συγκεκριμένες αναφορές στον πρωτογενή τομέα (σ.σ. υπάρχει και το ζήτημα του φορολογικού των αγροτών), στον τουρισμό και τη ναυτιλία, τομείς που η Ελλάδα έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα, ενώ θα περιγράψει και τις πρωτοβουλίες μίας κυβέρνησης με κορμό τη ΝΔ στο μέτωπο της ενίσχυσης των ασθενέστερων.
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: