Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Καμμένου Με το «καλημέρα» αποπέμπεται από την κυβέρνηση ο Δ. Καμμένος!


Προς απομάκρυνση από την κυβέρνηση ο υφυπουργός Μεταφορών Δημήτρης Καμμένος, εάν αποδειχθεί η γνησιότητα των ρατσιστικών και ομοφοβικών tweets στον λογαριασμό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Matrix24 αναμένεται «καρατόμηση» του Δ. Καμμένου από την κυβέρνηση.
kammenos
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο στον οποίο ο πρωθυπουργός έθεσε το ζήτημα με τα επίμαχα tweets του υφυπουργού Υποδομών Δημήτρη Καμμένου.
Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον Καμμένο να διερευνήσει την γνησιότητα των tweets και αν αυτά είναι αυθεντικά, κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρουν ότι αυτό δεν μπορεί να συνάδει με τις αξίες και την ηθική της συγκυβέρνησης .
Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ζητήθηκε από τον Καμμένο, στη περίπτωση που είναι γνήσια τα tweets, να δει και το ενδεχόμενο αντικατάστασής του υφυπουργού υπογραμμίζοντας πως τη τελική απόφαση θα τη λάβει ο πρωθυπουργός.
Νωρίτερα ο Δημήτρης Καμμένος ισχυρίστηκε ότι, οι λογαριασμοί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χτυπήθηκαν από χάκερς ενώ ευθύνες επέρριψε και σε συνεργάτες του.
«Όσον αφορά το περιεχόμενο ανακοινώσεων σε κοινωνικά δίκτυα κάτω από τους κωδικούς μου, για πολλές από αυτές δεν φέρω καμία προσωπική ευθύνη και σας ενημερώνω ότι οι λογαριασμοί μου έχουν παραβιαστεί πάνω από τέσσερις φορές. Για του λόγου του αληθές, ο λογαριασμός μου στο Facebook έχει μπλοκαριστεί από την παραμονή των εκλογών από άγνωστους εισβολείς», σημείωσε χαρακτηριστικά.
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: