Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Ντιναμό - Ολυμπιακός για την 3η αγωνιστική του Champions League Στο Ζάγκρεμπ για τα θεμέλια της πρόκρισης


Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε από τη Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ (21:45, ΟΤΕ ΤV) για την 3η -και ίσως πιο κρίσιμη- αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
oly1
Η αποστολή μόνο εύκολη δεν είναι για τους πρωταθλητές Ελλάδας που πηγαίνουν να παίξουν με τους Κροάτες έχοντας το απόλυτο των 7 νικών στο πρωτάθλημα, προέρχονται από το εμφατικό 4-0 επί της ΑΕΚ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική των ομίλων του Champions League επικράτησαν 3-2 της Άρσεναλ μέσα στο Λονδίνο. Αγωνιστικά και ψυχολογικά, λοιπόν, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ωστόσο η Ντιναμό δεν θεωρείται εύκολος αντίπαλος εξ ου η νίκη επί της Άρσεναλ στην πρεμιέρα της εφετινής διοργάνωσης.
Ο Ολυμπιακός μετρά 3 βαθμούς μετά από δύο αγώνες, όσες και η Ντιναμό. Την ίδια ώρα η Αρσεναλ που αντιμετωπίζει τη Μπάγερν έχει μείνει στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς βαθμό, ενώ οι Βαυαροί έχουν το απόλυτο με 6 βαθμούς. Με απλά μαθηματικά, αν οι «ερυθρόλευκοι» πάρουν παραπάνω βαθμούς από τη Ντιναμό στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια (την επόμενη αγωνιστική την υποδέχονται στο γήπεδο Καραϊσκάκη) και η Άρσεναλ δεν κάνει νίκη με τη Μπάγερν (παίζουν δύο φορές κολλητά), τότε θα αγκαλιάσουν τη δεύτερη θέση του ομίλου.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μάρκο Σίλβα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Εστεμπάν Καμπιάσο που έμεινε εκτός αποστολής, έχει εννιά σίγουρους για το βασικό του σχήμα στο ματς του Ζάγκρεμπ και ψάχνεται για δύο θέσεις. Οι... σίγουροι λοιπόν είναι Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, Ομάρ δεξί μπακ, Σιόβας στόπερ (πιθανότατα με τον Μποτία δίπλα του), Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι στο κέντρο, Φορτούνης δεκάρι, Πάρντο και Σεμπά στα δύο φτερά και Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.
H αποστολή των ερυθρόλευκων: Μποτία, Ντα Κόστα, Τσόρι, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγιε, Καπίνο, Κασάμι, Λάτσι, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας και Βούρος.
Ο προπονητής της Ντιναμό Ζόραν Μάμιτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-3-3. Ο Εντουάρντο θα βρεθεί στη θέση του γκολκίπερ, ενώ η άμυνα θα παραταχθεί με τους Πίντο, Τάραβελ, Γκονσάλο, Πίβαριτς. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Άντολιτς, με εσωτερικούς μέσους τους Μασάντο και Τσόριτς. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Φερνάντες, Σουντανί και Πιάτσα. Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Γεζίνα, Μούσα, Σίβσιτς, Ενρίκες, Γκόγιακ, Χότζιτς, Πάβισιτς, Μπένκοβιτς, Μόρις, Ρόγκ και Ματέλ. Εκτός αποστολής είναι οι Σίλντενφελντ, Αντέμι και Σιγκάλι.
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: