Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

«Στο Βίτσι και στο Γράμμο σας θάψαμε στην άμμο»...



 Νέο μήνυμα μίσους της κόρης Μιχαλολιάκου...
Μία ημέρα πριν την κατάθεση της μητέρας του Παύλου Φύσσα, που δολοφονήθηκε στην Αμφίαλη από  τον Γιώργο Ρουπακιά, η κόρη του «φυρερ» της νεοναζιστικής οργάνωσης αποφάσισε να αναρτήσει στο Twitter το εμφυλιακό σύνθημα που φωνάζουν οι ομοϊδεάτες της στις γιορτές μίσους.

«Για να θυμηθώ λίγο κάτι: Στο Βίτσι και στον Γράμμο; αααα ναι, σας...
θάψαμε στην άμμο», έγραψε στο Twitter. Λίγες ώρες αργότερα η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα κατέθετε για τη δράση της νεοναζιστικής οργάνωσης, επισημαίνοντας πως η δολοφονία του γιου της έγινε κατ’ εντολή του Γιάννη Λαγού και του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Η ιεραρχία στις εντολές για τις επιθέσεις των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτεται και σε ένα ακόμη βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ο «πυρηνάρχης» της Νίκαιας Γιώργος Πατέλης, επίσης κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, να δίνει οδηγίες σε τάγμα εφόδου, σημειώνοντας ωστόσο πως η επίθεση θα γίνει μόνο αν λάβει «το ΟΚ από τον Λαγό». «Αν δε το πάρω δεν το κάνουμε…  Τη γραμμή περιμένω να πάρουμε. Οτιδήποτε μας λένε πρέπει να το κάνουμε. Δεν είμαι αυτόνομος», αναφέρει ενώ σημειώνει πως σε περίπτωση που δοθεί η εντολή για την επίθεση «με μια ομάδα 20 - 30 ατόμων, τούμπανο, δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο. Ό,τι κινείται, σφάζεται».

Για να θυμηθώ λιγο κατι: στο Βίτσι κ στον Γραμμο? αααα ναι, σας θάψαμε στην άμμο
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: