Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Γεροβασίλη: Περιμένω εξηγήσεις από τον Πανούση...


Οι κάρτες του Mega για τη συνομιλία του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς - ΒΙΝΤΕΟ
 Τόσκας για Πανούση:«Εγώ δεν νομίζω ότι κινδυνεύει η ζωή του»...

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Να αποδείξει τους ισχυρισμούς του καλεί η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, τον πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης, Γιάννη Πανούση.

«Ο κ. Πανούσης θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και να εξηγήσει γιατί..

επί επτά μήνες δεν ενημέρωσε ούτε τη Δικαιοσύνη ούτε την κυβέρνηση για όλα αυτά που σήμερα καταγγέλλει. Αντ’ αυτού μοιράζει «διαλόγους» στα μέσα ενημέρωσης», αναφέρει η Όλγα Γεροβασίλη  σε ανακοίνωση. Και προσθέτει:

«Πρέπει ακόμα να εξηγήσει γιατί ως αρμόδιος υπουργός και πολιτικός προϊστάμενος τόσο της ΕΥΠ όσο και της Αντιτρομοκρατικής δεν έδρασε άμεσα εφόσον εκτιμούσε ως σοβαρές και αξιόπιστες τις πληροφορίες στις οποίες σήμερα αναφέρεται.

Είμαι βέβαιη ότι η δικαιοσύνη θα διερευνήσει όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης».
 

Νωρίτερα, ο  αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, τόνισε (REAL FM), πως, «εγώ δεν νομίζω ότι κινδυνεύει η ζωή του κ. Πανούση και δεν έχουμε τέτοια πληροφόρηση. Με τον κ. Πανούση συνομιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε για κάποιες εκδοχές, αλλά πρόκειται για εκδοχές.  Πρέπει να δούμε από που πήρε τις πληροφορίες και αν είναι μικρής αξιοπιστίας. Πάντως καλώς έκανε και πήγε στην Δικαιοσύνη». Και πρόσθεσε ότι ο Γιάννης Πανούσης δεν τον είχε ενημερώσει όλο αυτό το διάστημα, ενώ δεν του είπε τίποτα όταν αποχώρησε από το υπουργείο.
«Αφού τα γνώριζε όλα αυτά γιατί δεν έκανε τίποτα όταν ήταν υπουργός;», αναρωτήθηκε ο Τόσκας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: