Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΚΕΦΕ: Aναβάλλονται οι εκλογές στη ΝΔ...



ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Είναι επίσημο. Η ΚΕΦΕ (Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ) με ανακοίνωση της, αναφέρει, πως, αναβάλλονται οι εκλογές στη ΝΔ για...
σήμερα.

Oλόκληρη η ανακοίνωση: 

Με βάση τις διαβεβαιώσεις της νομικής υπηρεσίας του κόμματος, η εταιρία που είχε αναλάβει το τεχνικό μέρος της διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία δεν τήρησε τις συμβατικές υποχρεώσεις της.

Ως εκ τούτου, καθίσταται αδύνατη τεχνικά η διεξαγωγή της διαδικασίας των εκλογών για σήμερα, η οποία και αναβάλλεται. 


Η απόφαση της αναβολής ελήφθη μετά τα ανυπέρβλητα, όπως αποδείχθηκε, προβλήματα με το online σύστημα της καταγραφής των ψηφοφόρων καθώς το σύστημα δεν λειτούργησε ούτε στιγμή σε κανένα από τα 833 εκλογικά κέντρα.

Όσοι ψηφοφόροι προσήλθαν να ψηφίσουν από τις 7 το πρωί οπότε και θα ξεκινούσε επίσημα η διαδικασία αποχωρούσαν αγανακτισμένοι από το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να ρίξουν την ψήφο τους στην κάλπη. 

Όσο για το σενάριο να ξεκινήσει η διαδικασία χειρόγραφα φαίνεται ότι τελικά δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος με αποτέλεσμα η ΚΕΦΕ να αποφασίσει την αναβολή των εκλογών.




Τα προβλήματα είχαν παρατηρηθεί από το Σάββατο όταν σύμφωνα με πληροφορίες για πολλούς από τους φορητούς υπολογιστές (λάπτοπ) που επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν στη σημερινή διαδικασία δεν υπήρχαν φορτιστές ενώ περαιτέρω πρόβλημα δημιούργησε η σειρά αντικρουόμενων οδηγιών που εστάλησαν τις προηγούμενες ημέρες προς τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών.


Άδωνις: Ζητώ συγνώμη...

 Ο Γεωργιάδης ζήτησε συγνώμη από τους ψηφοφόρους της ΝΔ, για το μπάχαλο που επικρατεί στο on line συστημα και κάλεσε τον κόσμο να μην...
ξεκινήσει ακόμη να πηγαίνει στα εκλογικά κέντρα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: