Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Από τη Σερβία πέρασε ο ύποπτος...


Από τη Σερβία πέρασε ο ύποπτος που είχε ταυτοποιηθεί στη Λέρο
... που είχε ταυτοποιηθεί στη Λέρο...
Ο ύποπτος για συμμετοχή στην επίθεση στο Παρίσι, ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί στη Λέρο στις 3 Οκτωβρίου, εισήλθε στη Σερβία στις 7 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε το σερβικό υπουργείο Εσωτερικών, ενώ στις 8 Οκτωβρίου ταυτοποιήθηκε από τις κροατικές αρχές, σύμφωνα με...
δημοσιεύματα του κροατικού Τύπου.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σερβικού υπουργείου Εσωτερικών, "ένας από τους υπόπτους για την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι με τα αρχικά Α.Α. καταγράφηκε στην συνοριακή διάβαση στο Πρέσεβο, στις 7 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, όπου και τυπικά κατέθεσε αίτηση χορήγησης ασύλου".
Το σερβικό υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει επίσης ότι τα στοιχεία του Α.Α. συμπίπτουν με τα στοιχεία του ατόμου που ταυτοποιήθηκε στις 3 Οκτωβρίου στην Ελλάδα, ενώ για το εν λόγω άτομο αυτό δεν υπήρχε ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ.
Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα του κροατικού Τύπου σημειώνουν ότι ο ίδιος ύποπτος και κάτοχος του συριακού διαβατηρίου, το οποίο βρέθηκε πάνω σε έναν από τους νεκρούς τρομοκράτες στην Γαλλία, ταυτοποιήθηκε από τις κροατικές αρχές στις 8 Οκτωβρίου στη συνοριακή διάβαση στο Οπάτοβατς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: