Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

«Νηφάλιος ο Ρουπακιάς μετά τον φόνο»...



Ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ, Χ. Δεληγιάννης, κατέθεσε ότι μετά τον φόνο ο Ρουπακιάς δεν βρισκόταν σε σύγχυση – Τόνισε πως τα άτομα που επιτέθηκαν στην παρέα του Φύσσα γνώριζαν πολύ καλά που πάνε και..
ας μην είχαν οπτική επαφή – Νωρίτερα η Πολιτική Αγωγή δήλωσε πως η μαρτυρία του Κοτσοβού δείχνει πως ένα μέρος της ελληνικής αστυνομίας «χαϊδεύει τα αφτιά » της Χ.Α. - Συνεχίζεται την Τετάρτη η δίκη.
Στη σημερινή δίκη η Υπεράσπιση απεύθυνε ερωτήσεις προς τον αστυνομικό Κοτσοβό. Μετά το τέλος των ερωτήσεων, η Πολιτική Αγωγή τοποθετήθηκε επί των λεγομένων του και τόνισε ότι τα όσα είπε δεν μπορούν να χαρακτηριστούν αξιόπιστα, καθώς η κατάθεση του έχει ανακρίβειες και αντιφάσεις και δείχνει πως ένα μέρος της ελληνικής αστυνομίας «χαϊδεύει τα αφτιά » της Χ.Α.

Ακολούθησε η κατάθεση του αστυνομικού της ΔΙΑΣ, Χρήστου Δεληγιάννη, ο οποίος  δήλωσε πως οι επιτιθέμενοι στην παρέα του Παύλου Φύσσα πριν την επίθεση φώναζαν και έβριζαν ανθρώπους με τους οποίους δεν είχαν οπτική επαφή, τονίζοντας ότι «ήξεραν πολύ καλά που πάνε».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι οι μαυροφορεμένοι, κάποιοι από τους οποίους βρισκόντουσαν μπροστά και στη στιγμή της επίθεσης, δεν είναι πιθανό να ήταν άνθρωποι που ενδιαφερόντουσαν να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα. Όπως είπε, ο Ρουπακιάς μετά τη στιγμή της δολοφονίας φαινόταν νηφάλιος, την ώρα που ο Φύσσας φώναζε «αυτός ο πούστης, ο καριόλης με μαχαίρωσε».

Κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων της Πολιτικής Αγωγής προς τον μάρτυρα, ένας εκ των μελών της Πολ. Αγωγής έκανε ερωτήσεις σχετικά με το όργανο του φόνου και έδειξε φωτογραφία στον μάρτυρα, ο οποίος υπογράμμισε πως «σίγουρα δεν είναι μαχαίρι της κουζίνας». Στη συνέχεια προκλήθηκε ένταση μεταξύ Πολ. Αγωγής και Υπεράσπισης, όταν οι πρώτοι έδωσαν στον μάρτυρα φωτογραφία από εκπαίδευση στελεχών της ΧΑ και του έκαναν ερωτήσεις. Η Υπεράσπιση αντέδρασε και προκλήθηκε ένταση, με αποτέλεσμα η πρόεδρος να διακόψει την δίκη για την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου

Aναλυτικά η κατάθεση ΕΔΩ

πηγη thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: