Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Ο Αλέξης στο Κερατσίνι...


Επίσκεψη Τσίπρα στο χώρο λιπασμάτων στο Κερατσίνι BINTEO...
Ορεξάτος έφτασε στο Κερατσίνι ο Αλέξης Τσίπρας. Φορώντας γκρι κοστούμι κι ενα μαύρο κασκόλ για το κρύο, πέρασε το κατώφλι του Δημαρχείου στις 09:00, όπου έχει αυτή την ώρα συνάντηση  με τον...
δήμαρχο, Χ. Βρεττάκο. 

Αντικείμενο της συνάντησης είναι η αξιοποίηση του χώρου των λιπασμάτων. Για τον λόγο αυτό θα γίνει επίσκεψη και περιήγηση της περιοχής των λιπασμάτων.
Ο πρωθυπουργός δήλωσε εξερχόμενος: "Υλοποιούμε τις υποσχέσεις μας απέναντι στις λαϊκές γειτονιές του Πειραιά. Δίνουμε ανάσα πνοής και θαλάσσιο μέτωπο".

Ο Tσιπρας είχε προγραμματίσει να επισκεφτεί την περιοχή την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την μέση του, τον ανάγκασε να την αναβάλει.  

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός  τον Οκτώβριο πήρε θέση υπέρ των τοπικών διεκδικήσεων στη διαμάχη για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των λιπασμάτων εν όψει της παραχώρησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του ΟΛΠ. 

Συγκεκριμένα, μιλώντας ενώπιον της Βουλής, στη συζήτηση για τα προαπαιτούμενα ο πρωθυπουργός δεσμεύθηκε πως το παραλιακό μέτωπο της περιοχής των Λιπασμάτων θα παραχωρηθεί στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας μετά από νομοθετική ρύθμιση που θα έρθει στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: