Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Διαρροές στελεχών από Τζιτζικώστα...


Από το κακό στο χειρότερο το στρατόπεδο του Απόστολου Τζιτζικώστα. Ο Περιφερειάρχς χάνει εμφανώς έδαφος και βρίσκεται εκτός διδύμου πρωτιάς, πίσω από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Παρά την...
απόπειρα… τόνωσης ηθικού με ευρήματα που εμφανίζουν τον Απόστολο Τζιτζικώστα να δίνει μάχη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, από τα ίδια κέντρα που προσπαθούσαν να παρουσιάσουν μια τέτοια πραγματικότητα και πριν από την 22α Νοεμβρίου, την ώρα που ο Περιφερερειάρχης κατέρρεε, και αισθανόταν την απειλή του Άδωνη Γεωργιάδη για την 3η θέση, στο στρατόπεδο Τζιτζικώστα η απογοήτευση περισσεύει αυτές τις μέρες.

Έτσι, παρατηρούνται φαινόμενα διαρροής στελεχών που εξαρχής είχαν προστρέξει να τον στηρίξουν, οι οποίοι απογοητευμένοι από την αναιμική παρουσία του και την απολιτίκ καμπάνια που ακολούθησε, σε συνδυασμό με τη διχαστική ρητορική και συμπεριφορά του, να αποχωρούν πλέον από το στρατόπεδο Τζιτζικώστα, και να αναζητούν διαύλους επικοινωνίας προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δηλαδή, προς εκείνους που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα βρίσκονται στις δυο πρώτες θέσεις, και κατά συνέπεια θα έχουν τον σημαντικότερο ρόλο για την ανασυγκρότηση της Κεντροδεξιάς την επομένη των εκλογών της 20ης Δεκεμβρίου, ο ένας ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ο άλλος ως ο έτερος σημαντικότερος εσωκομματικός πόλος.

Η… αυτοδιάλυση του στρατοπέδου Τζιτζικώστα είχε καταγραφεί νωρίτερα και σε επίπεδο κοινωνίας, καθώς πολλοί υποστηρικτές του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίοι έδιναν τον αγώνα τους στα social media, μετά το φιάσκο της 22ας Νοεμβρίου, και της αποκάλυψης του… “συμφώνου συμβίωσης” με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο, ο οποίος χρεώθηκε την αποτυχία διενέργειας εκλογών, μετακινήθηκαν στον Άδωνη Γεωργιάδη.

Ο τελευταίος άλλωστε πιστώνεται τις πιο αυθεντικές παρεμβάσεις για το παρόν και το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ήταν και εκείνος που μίλησε χωρίς να κρύβει τα λόγια του, για “σύστημα της Συγγρού υπό τον Ανδρέα Παπαμιμίκο, που στήριξε και ενίσχυσε την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα”...

ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: