Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Ωρες αγωνίας για τις οικογένειές τους Τέταρτη μέρα ερευνών για τους δύο νέους στο Πενταλόφο Μεσολογγίου


Τέταρτη μέρα ερευνών για τους δύο νέους στο Πενταλόφο Μεσολογγίου
Τα νερά του Αχελώου ερεύνησε το Σάββατο, πριν ξεσπάσει ισχυρή βροχόπτωση, η 6η ΕΜΑΚ, που αναζητά, από κοινού με την Αστυνομία, τους δύο αγνοούμενους. Φωτογραφία: onairnews 
Μεσολόγγι
Στην τέταρτη μέρα μπαίνουν τη Δευτέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο νέων που χάθηκαν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στην περιοχή του Πεντάλοφου Μεσολογγίου.

Στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο της Αστυνομίας. Ανδρες της 6ης ΕΜΑΚ και εθελοντές διασώστες αναμένεται να πραγματοποιήσουν εκ νέου έρευνες στον Αχελώο.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες θα ερευνήσουν παραποτάμιες περιοχές, το οδικό δίκτυο της περιοχής, αλλά και αγροτικές, εκτάσεις.

Οι δύο άνδρες 35 και 40 ετών διασκέδαζαν σε μπαρ στην περιοχή του Νεοχωρίου. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, έφυγαν με αυτοκίνητο λίγο μετά τις 4 το πρωί και γύρω στις 5 το στίγμα των κινητών τηλεφώνων τους χάθηκε.

Αρχικά για τον εντοπισμό τους κινητοποιήθηκε η Αστυνομία, που κατόπιν ζήτησε και τη συνδρομή της Πυροσβεστικής.

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου σταμάτησε η αναζήτησή τους από λέμβο της 6ης ΕΜΑΚ στον Αχελώο, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης και πλέον συνεχίζεται από ξηράς, από πεζοπόρα τμήματα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Δεδομένου ότι -σύμφωνα με τους θαμώνες του μπαρ- οι δύο άνδρες είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, εκφράζονται φόβοι ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε μέσα στο ποτάμι, όπου και εστιάζονται οι έρευνες των Αρχών.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: