Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Τριμερής συνάντηση για τη Softex...



Mε τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο συναντώνται εκπρόσωποι της διοίκησης της Softex καθώς και των περίπου 200 εργαζομένων της, στον...
απόηχο της είδησης του λουκέτου για το οποίο ενημέρωσε ήδη η Bolton Group αλλά και των «διαρροών» που αφορούν επικείμενη μεταφορά του εργοστασίου στη Βουλγαρία.

Η τριμερής συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας και προκειμένου να διερευνηθεί η ύπαρξη τυχόν διεξόδου μετά τη συγκεκριμένη απόφαση της εταιρίας που φέρνει 200 ακόμη οικογένειες μπροστά στο φάσμα της ανεργίας.

Η ίδια η εταιρία αιτιολογεί την απόφασή της να κλείσει τη μονάδα της στην Ελλάδα επικαλούμενη τη ζημιά που προκάλεσε στις εγκαταστάσεις της στο Αιγάλεω η πυρκαγιά του καλοκαιριού και από την οποία, όπως η ίδια ισχυρίζεται, αδυνατεί να ανακάμψει, ενώ ιδαίτερη αναφορά κάνει και στις «χαμηλές αποζημιώσεις» που έλαβε από τις Ασφαλιστικές Εταιρίες.

Από τη μεριά τους οι εργαζόμενοι, οι οποίοι αξίζει να σημειωθεί πως ενημερώθηκαν για τις απολύσεις τους τηλεφωνικά, αμφισβητούν την αλήθεια των ισχυρισμών της Bolton Group, λέγοντας πως η δικαιολογία της πυρκαγιάς δεν είναι παρά ένα πρόσχημα.

thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: