Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Πού και πότε κλείνουν τους δρόμους οι αγρότες...



Σε συνεχείς αποκλεισμούς στο εθνικό και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο προχωρούν οι αγρότες όλη την Ελλάδα, εκφράζοντας τη σθεναρή αντίθεσή τους στο...
σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.
Τα Τέμπη θα παραμείνουν σήμερα κλειστά έως τις 10 το βράδυ, ενώ για την Πέμπτη οι αγρότες σκοπεύουν να αφήσουν στο σημείο ανοικτό προκειμένου να διευκολυνθεί η διέλευση εκείνων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής-πανεργατικής απεργίας.
Στις Μικροθήβες ο δρόμος παραμένει κλειστός από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα. Το ίδιο θα ισχύσει και αύριο Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη θα είναι ανοικτός.
Σε ό,τι αφορά το μπλόκο της Νίκαιας το συγκεκριμένο κομμάτι της Εθνικής οδού παραμένει κλειστό από την πρώτη ημέρα των κινητοποιήσεων λόγω του όγκου των τρακτέρ.
Στη Μελούνα Ελασσόνας σήμερα και αύριο ο δρόμος στο ύψος του αγροτικού μπλόκου παραμένει κλειστός από τις 4 μέχρι τις 7 το απόγευμα, όπως και την Πέμπτη. Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι κλειστή θα είναι η εθνική οδός Τρικάλων-Καρδίτσας.
Αύριο στις 11 το πρωί θα κλείσει και πάλι η Εθνική οδός στο Κάστρο Βοιωτίας έως τις 5 το απόγευμα, ενώ τη σκυτάλη στη συνέχεια θα δώσουν σε συναδέλφους τους στη Θήβα όπου θα αποκλειστεί η Εθνική μέχρι 10 το βράδυ. Την ίδια ώρα θα κλείσει και η παλιά εθνική οδός Λαμίας- Αθηνών στα όρια της Φθιώτιδας με την Βοιωτία. Ο δρόμος Λαμίας-Δομοκού θα κλείσει αύριο 12-2 το μεσημέρι.
Σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Άρτας –Αντιρρίου στο ύψος του χωριού Κομπότι, αλλά και των παράδρομων από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ, αποφάσισαν αγρότες και κτηνοτρόφοι του μπλόκου.
Στο παλιό γεφύρι της Άρτας, στην είσοδο της πόλης, τα τρακτέρ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων, σήμερα θα προχωρήσουν σε τρίωρο αποκλεισμό από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ. Ωστόσο, αποφάσισαν να κλιμακώσουν την κινητοποίηση τους από αύριο και να αποκλείσουν τον δρόμο από τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης, έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: