Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Κλειστά τα Τέμπη και ο Ισθμός...


œ   › Ÿ š Ÿ

Βήματα προσέγγισης σημειώνονται μεταξύ κυβέρνησης και αγροτών για την έναρξη διαλόγου σχετικά με το ασφαλιστικό την ίδια στιγμή που...
μερικά μπλόκα σκληραίνουν τη στάση τους. 

Υπόμνημα με τα αιτήματά τους κατέθεσαν περίπου 50 μπλόκα, ζητώντας συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ σήμερα κατέθεσαν τις προτάσεις τους και τα ανεξάρτητα μπλόκα της Πελοποννήσου.

Αισθητές ωστόσο είναι οι διαφοροποιήσεις μεταξύ των αγροτικών μπλόκων, τόσο στις διεκδικήσεις όσο και στον τρόπο που θα συνεχίσουν τον αγώνα τους. Στο μεταξύ, τη χώρα στα δύο αναμένεται να «κόψει» το μπλόκο των Μικροθηβών, στη Νίκαια οι αγρότες απέκλεισαν και την Παλαιά Εθνική Λάρισας - Βόλου, ενώ τα Τέμπη και ο Ισθμός παραμένουν κλειστά, όπως και ο Προμαχώνας.

Χθες οι αγρότες της Φθιώτιδας απέσυραν τα τρακτέρ τους από τον κόμβο του Μπράλου στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, περίπου στις 21.30 το βράδυ της Δευτέρας, μετά από διαπραγματεύσεις με οδηγούς φορτηγών αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, παρά τα μέτρα της αστυνομίας, οδηγοί φορτηγών που κινούνταν από την Αθήνα προς τη Λαμία κατόρθωσαν να φτάσουν μέχρι το μπλόκο των αγροτών, ενώ λίγο αργότερα στο σημείο έφτασαν και οδηγοί που κινούνταν προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: