Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού...


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία...

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σύμφωνα με το οποίο η κακοκαιρία θα χτυπήσει...
ολόκληρη τη χώρα από σήμερα το απόγευμα έως το πρωί του Σαββάτου.

Πιο αναλυτικά, από σήμερα το απόγευμα έως αύριο το μεσημέρι αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους. Τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν κατά τόπους στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη δυτική και κεντρική Στερεά και την Πελοπόννησο.

Από απόψε τη νύχτα και κατά περιόδους, τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα, ενώ από την Παρασκευή σταδιακά και μέχρι το πρωί του Σαββάτου θα περιοριστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Παράλληλα, τα παραπάνω φαινόμενα, σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα εκδηλωθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και πιθανόν στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά.

Σύμφωνα με το δελτίο επιδείνωσης του καιρού, χιόνια θα πέσουν από απόψε το βράδυ στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της δυτικής και κεντρικής Στερεάς και βαθμιαία στα ορεινά της Πελοποννήσου, καθώς και στα ημιορεινά άνω των 700 μέτρων.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη μεταβολή του καιρού στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: